Κυριακή, Αυγούστου 14

Έμεινε έξω η Λήμνος

Δεν δήλωσε συμμετοχή τελικά ο Ηρακλής Ατσικής, μέσα το Καρλόβασι με τη Μίκρα.
Ακολουθούν σχετικά ρεπορταζ από periferiako, sports samos,  εν αναμονή καταρτισμού ομίλων.

90 σωματεία έχουν δηλώσει συμμετοχή 
 Σε φυσιολογικά επίπεδα κυμάνθηκε ο αριθμός των υποβολών συμμετοχής από πλευράς σωματείων μέχρι χθες, οπότε και εξέπνευσε η σχετική προθεσμία. Συνολικά 90 ομάδες έχουν αποστείλει τα έγγραφα για τη συμμετοχή τους στη Δ' Εθνική της νέας χρονιάς, ενώ αρκετές είναι αυτές που έχουν καλέσει τηλεφωνικά στα γραφεία της ΕΠΟ για να ενημερώσουν πως απέστειλαν μόλις χθες ταχυδρομικώς τις δηλώσεις τους. Οπως συμβαίνει κάθε χρόνο, η Ομοσπονδία θα δεχθεί τις αιτήσεις που θα καταφτάσουν στα γραφεία της τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας, κατά κύριο λόγο από επαρχιακούς συλλόγους. Μόλις ολοκληρωθούν οι... αφίξεις, ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου θα... πιάσει δουλειά μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Μιχάλη Τζανόπουλο, έχοντας και τη βοήθεια των υπαλλήλων της ΕΠΟ, προκειμένου να προχωρήσει στον καταρτισμό των ομίλων μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι πολύ πιθανό οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα να ξεπεράσουν τις 140, συμπεριλαμβανομένων και των σωματείων από τις επαγγελματικές κατηγορίες, που θα επιλέξουν ή και θα αναγκαστούν να συμμετάσχουν στη Δ' Εθνική.     
periferiako

Ηρακλής Ατσικής: Θα λείψει η Λήμνος 
 Ο Ηρακλής Ατσικής είναι ένα από τα σωματεία που δεν θα λάβει μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Η ομάδα της Λήμνου δεν απέστειλε αίτηση για συμμετοχή, ως πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Λέσβου, κάτι που σημαίνει ότι θα αγωνιστεί εκ νέου στο τοπικό πρωτάθλημα, παρά τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλε η διοίκηση του Γαρύφαλου Κατσώνη.     
periferiako

Στηρίζουν Καρλόβασι

Το Καρλόβασι  οριστικά στη Δ΄ Εθνική κατηγορία 
Δελτίο Τύπου
Η Αθλητική  Ένωση Καρλοβάσου  σήμερα 11/08/2011 δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΠΟ Δ΄ Εθνικής κατηγορίας .
Στα πλαίσια  στήριξης αυτής της δύσκολης προσπάθειας όπου θα εκπροσωπήσουμε το νησί μας εκτός και εντός Σάμου ζητάμε την οικονομική σας ενίσχυση λαμβάνοντας μέρος με την παρέα σας στο μεγάλο λαϊκό νησιώτικο γλέντι που διοργανώνουμε στις 16 Αύγουστου ώρα ενάρξης 21 στην Πορφυριάδα  Καρλοβάσου .
Θα περάσετε μια υπέροχη γλεντζέδικη βραδιά ακούγοντας και χορεύοντας λαϊκά ρεμπέτικα νησιώτικα και μοντέρνα τραγούδια από την ορχήστρα του Νίκου Σαράντου με τραγούδι από την Φυλιώ Σαράντου και την Ιωάννα Βουρλιώτη  στα νησιώτικα θα είναι κοντά μας από την Αθήνα η Μαρία Σκουλά συνοδευόμενη από το βιολί του Νίκου Ευβοιώτη  . Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς  ο μεγάλος τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης θα τραγουδήσει ζωντανά τα τραγούδια του .
Όλοι οι καλλιτέχνες μας προσφέρουν την παρουσία τους και το ταλέντο τους δωρεάν για να ενισχυθεί  ο σύλλογος μας αν μη τι άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ σ΄ολους ειδικά  από Γ.Τσαλίκη  και τον Νίκο Σαράντου .
Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Samina   και Αιγαίο  καθώς και τον Παριανόπουλο τον αντιδήμαρχο Π.Παριανό  και τον πρόεδρο της Δημοτικής ενότητας  Καρλοβάσου  Σ. Μακρή για την σημαντική παράπλευρη  υποστήριξη της εκδήλωσης   καθώς και  το Samos SOYND
Θα πρέπει να σημειωθεί πως όλοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν δωρεάν, ενώ η τιμή εισόδου κυμαίνεται από 10 έως 15 ευρώ. Για τα παιδιά δημοτικού η είσοδος θα είναι δωρεάν.
Οι διοίκηση και οι Αθλητές  σας ευχαριστούν εκ των πρότερων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.