Τετάρτη, Αυγούστου 10

Ο Παπακωνσταντίνου τα ηνία στη Δ' ΕθνικήΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Στο ρεπορτάζ της 21ης Ιούλη, ημέρα όπου ανέλαβε ο Γιώργος Σαρρής την προεδρία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, είχαμε αναφέρει ότι η παρουσία του και στην κεφαλή της τριμελούς Επιτροπής της Δ' Εθνικής θα μπορούσε να θεωρηθεί δεδομένη μόνο μέχρι το επόμενο Δ.Σ. της ΕΠΟ. Πλέον, η αποχώρηση του Χιώτη παράγοντα είναι βέβαιη και θα οριστικοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Δ.Σ., που θα λάβει χώρα στο τελευταίο δεκαήμερο του τρέχοντος μήνα. Οι αυξημένες υποχρεώσεις που έχει γεννήσει στον πρόεδρο της ΕΠΣ Χίου ο νέος του ρόλος, τον αναγκάζουν να παραχωρήσει τη θέση του σε άλλο μέλος του συμβουλίου, το οποίο θα επιλέξει ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Πάντως, τον πλέον βαρύνοντα λόγο στις αποφάσεις που θα αφορούν το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής θα τον διατηρεί ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου, μέλος της τριμελούς επιτροπής ως πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας και στενός συνεργάτης του Γιώργου Σαρρή κατά την τελευταία διετία. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ευβοιώτης παράγοντας δεν διατηρεί το δικαίωμα να προεδρεύσει στην τριμελή Επιτροπή, καθώς αποτελεί αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ. Στις σκέψεις του Γιάννη Παπακωνσταντίνου είναι φέτος οι κληρώσεις στους δέκα ομίλους να γίνουν σε μία ημερομηνία στην Αθήνα και όχι σε τρεις ξεχωριστές δόσεις, όπως είχε συμβεί τις προηγούμενες χρονιές. Κατά πάσα πιθανότητα, η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 4 Σεπτέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.