Παρασκευή, Ιουνίου 1

Ανεβάζει το επίπεδο ο Κανάρης...

Αναδημοσίευση από το επίσημο μπλογκ της Νενητούσικης ομάδας...



1 ΙΟΥΝΊΟΥ 2012


ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ Δ/Σ



       Μέσα σε ένα κλίμα θετικό συσπείρωσης και αισιοδοξίας συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του σωματείου μας που θα οδηγήσει την ομάδα μας την επόμενη τριετία.
        Έχουμε και λέμε
ΒΟΥΝΟΥΣΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΣΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΡΓΑΤΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΑΜΕΙΑΣ
ΧΩΡΕΨΙΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΦΑΡΑΤΖΗ ΕΥΔΟΚΙΑ ΜΕΛΟΣ
ΠΑΜΠΑΛΟΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΜΕΛΟΣ

Το θετικό κλίμα και η συσπείρωση φανερώνει ο πρωτοφανής αριθμός συμμετοχής αφού 10 επιπλέον (ναι καλά διαβάζετε) συγχωριανοί και φίλοι της ομάδας θα πλαισιώνουν επίσημο 7 μελλές ΔΣ .
   Η αισιοδοξία προέρχεται από το γεγονός ότι νέα παιδιά που πρώτη φορά ασχολούνται με τα κοινά θα δοκιμάσουν την τύχη και τις αντοχές τους στο νέο διοικητικό σχήμα το οποίο αποτελείται από ένα κράμα παλιών και νέων με μεγάλη θέληση για προσφορά Νενητούσων.
 Στα αξιοσημείωτα
1)      Η επιστροφή μετά από 4 χρόνια τριών δυναμικών και έμπειρων παραγόντων που έχουν συνδέσει το όνομα τους με  σπουδαίες επιτυχίες για την ομάδα μας με τελευταία την κατάκτηση του πρωταθλήματος  του 2006 και την άνοδο στη Δ΄Εθνική.
Παναγιώτης Βουνουσάκης(Πρόεδρος 2006-2009) ,Αντώνης Γιαννάς και Χωρεψιμάς Γιάννης επιστρέφουν έχοντας «φάει» με το κουτάλι τα γήπεδα του
Α τοπικού και της Δ εθνικής τα προηγούμενα χρόνια  και έχοντας ξεκουραστεί για 3 χρόνια φιλοδοξούν να προσθέσουν και άλλες επιτυχίες με την συνεργασία και με τα άλλα μελη του ΔΣ.
2)      Η συμμετοχή στο ΔΣ για πρώτη φορά μιας νέας  δυναμικής κοπέλας της Ευδοκίας Φαρατζή κόρης του για πολλά χρόνια προέδρου της ομάδας μας και νυν δημοτικού συμβούλου και προέδρου του Λιμενικού Ταμείου  Στ.Φαρατζή.
3)      Η συμμετοχή ακόμα 2 νέων παιδιών (Χριστάκης Αλέξαντρος και Πάμπαλος Τηλέμαχος)  που από την αρχή έπεσαν στα βαθιά για να βοηθήσουν με τις γνώσεις και την φρεσκάδας τους στην νέα αυτή προσπάθεια του σωματείου μας.
4)      Η άψογη και αναλυτική  διαδικασία παράδοσης παραλαβής που ακολούθησε με το παλιό ΔΣ (το οποίο εκτός από την σημαντική δουλειά που έκανε μέχρι σήμερα φρόντισε η διαδοχή να είναι ομαλή και με άξιους αντικαταστάτες)  να ενημερώνει σε βάθος και με κάθε λεπτομέρεια το νέο για όλα τα διοικητικά  οικονομικά και αγωνιστικά θέματα που τρέχουν μέσα σε ένα κλίμα ειλικρίνειας και αμοιβαίας κατανόησης.
Ακολούθησε η εκπόνηση και η ανάθεση καθηκόντων στους 17 συμμετέχοντες με την δημιουργία ενός οργανογράμματος  πρότυπου για αθλητικό σωματείο που αν ακολουθηθεί και τρέξει θα βοηθήσει τα μέγιστα   τόσο για το παρόν όσο και στο μέλλον.
Η ομάδα σύμφωνα με το νέο σχεδιασμό και την φιλοσοφία που επικράτησε θα διαθέτει από φροντιστή  μέχρι υπεύθυνους επικοινωνίας και μάρκετινγκ.
Αλλά γι αυτά θα σας ενημερώσουμε σύντομα.
                         Ευχόμαστε καλή δουλειά σε όλους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.