Δευτέρα, Ιουνίου 4

Μπράβο στον Χριστόφορο


ΝΙΚΗΤΑΣ ΝΤΑΤΗΣ

Πολλά συγχαρητήρια και ΜΠΡΑΒΟ για τον φίλο μου Χριστόφορο Μερούση που βγήκε πρώτος στο Πανελλήνιο στα 10.000 μέτρα, στα Μέγαρα Αττικής! 
Υπερήφανος που γνωρίζω αυτόν τον ΑΘΛΗΤΗ και ΑΝΘΡΩΠΟ!!!



Νικητής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000μ. ανδρών που διεξήχθη στα Μέγαρα ήταν με 30.51.40 ο Χριστόφορος Μερούσης που απο το 1/3 της διαδρομής αποσπάστηκε.
Μπορείτε να διαβάσετε επιγραμματικά την εξέλιξη του αγώνα των ανδρών παρακάτω. 
Στο δεύτερο χιλίομετρο περάσαν 6.03, κατά σειρά Αναγνώστου, Μερούσης, Μαγγίνας, Καραβίδας, Ζερβάκης, Παπανδρεόπουλος. Στα 3.5 χιλιόμετρα έχει ξεφύγει ο Μερούσης πάνω από πενήντα μέτρα, ακολουθεί ο Αναγνώστου και δέκα μέτρα πιο πίσω οι υπόλοιποι τέσσερις αθλητές. Στο 4ο χιλ. εγκατέλειψε ο Αναγνώστου, ενώ ο Μερούσης συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό και αυξάνει τη διαφορά από τους υπόλοιπους τέσσερις. Πάνω από 100 μέτρα πίσω έπονται οι υπόλοιποι αθλητές. Στο 5ο χιλιόμετρο ο Μερούσης περνάει σε 15.15 και με τον Καραβίδα να οδηγεί το γκρουπάκι και να περνούν σε 15.35. Στο 8ο χιλ σταθερά ο Μερούσης μπροστά πέρασε σε 24.44, ενώ σε 25.10 περνάνε οι υπόλοιποι τέσσερις με τον Καραβίδα πάλι να οδηγεί. Ένα χιλιόμετρο πριν το τέλος ο Μαγγίνας υποχωρεί περίπου 10 μέτρα από τους άλλους τρεις του γκρουπ, ενώ δύο στροφές πριν το τέλος ο Ζερβάκης προσπαθεί να ξεφύγει και το καταφέρνει. Στο καμπανάκι ο Μερούσης περνάει σε 29.45, ο Ζερβάκης περνάει δεύτερος σε 30.10 και μαζί για την τρίτη θέση Παπανδρεόπουλος και Καραβίδας σε 30.18 και πιο πίσω ο Μαγγίνας.



stivoz.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.