Δευτέρα, Ιουνίου 4

Μήνυμα από τη Σάμο με πολλούς αποδέκτες.....


Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάμου [έτος ίδρυσης 1951]

ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΟΥΣ ΔΣ ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ EURO 2012


ΠΡΟΣ :
ΕΠΟ
Πρόεδρο  κ. Σοφ. Πιλάβιο
ΚΟΙΝ:
Σωματεία ΕΠΣ Σάμου
ΘΕΜΑ:
Μη συμμετοχή μέλους Δ.Σ. ΕΠΣ Σάμου στην αποστολή στην Πολωνία για το EURO 2012
Κύριε Πρόεδρε,
Σας γνωρίζουμε ότι το Δ.Σ. της Ένωσής μας κατά τη συνεδρίαση του της 30/5/2012, αποφάσισε να μην συμμετάσχει μέλος του στην αποστολή του θέματος, κρίνοντας, ότι η εν λόγω δωρεάν συμμετοχή  με κάλυψη όλων των εξόδων από την ΕΠΟ, αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τα Σωματεία μας, τα οποία βρίσκονται σε οικονομική κατάρρευση, χωρίς οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια κρατική ή της ΕΠΟ για σειρά ετών.
Σε οικονομική κατάρρευση βρίσκεται, όπως γνωρίζετε και η ίδια η Ένωση μας, αφού η επιχορήγηση που έχει πάρει από την αρχή του τρέχοντος έτους μέχρι σήμερα είναι μηδαμινή και δεν καλύπτει τα λειτουργικά μας έξοδα, επιβαρυμένα με την υποχρέωση που έχουμε για κάλυψη των δαπανών μετακινήσεων των ομάδων από Σάμο σε Ικαρία (και αντίστροφα), οι οποίες ανέρχονται κατά αγωνιστική περίοδο στο  ύψος των 18.000€, κάτι το οποίο επίσης γνωρίζετε, από την ενημέρωση που σας έχουμε κάνει πολλές φορές προφορικά  και με σειρά εγγράφων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.