Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 5

Σαρρής: Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΕΠΟ

Σαρρής: Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΕΠΟ


Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χίου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Γεώργιος Σαρρής προέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση με την οποία ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για την προεδρεία της ΕΠΟ και παράλληλα την παραίτησή του από την προεδρεία της ΚΕΔ:
«Μετά τη γνωστοποίηση του απερχόμενου προέδρου Σοφοκλή Πιλάβιου, ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου 2012, επιθυμώ να ανακοινώσω στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, την απόφασή μου να διεκδικήσω την προεδρία του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο..
 Η απόφασή μου αυτή, απόρροια της ιδιαίτερης τιμής στο πρόσωπό μου εκ μέρους μεγάλου αριθμού Ενώσεων-Μελών της Ομοσπονδίας, οι οποίες με παρότρυναν να θέσω υποψηφιότητα, με οδηγεί για λόγους δεοντολογίας και αξιοπιστίας, στην υποβολή της παραιτήσεώς μου από την προεδρία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.
Δεσμεύομαι προς τις Ε.Π.Σ. μέλη της Ε.Π.Ο., οι οποίες αποτελούν στο σύνολό τους το ανώτατο και κυρίαρχο όργανο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ότι θα τιμήσω με τη συμπεριφορά μου, τόσο πριν, όσο μετά τη διεξαγωγή των εκλογών, όλους όσοι αποτελούν κομμάτι του αθλήματός μας και θα υπερασπιστώ το δικαίωμα όλων, είτε συμφωνώ, είτε διαφωνώ, να εκφράζουν με ευπρέπεια και αξιοπρέπεια τις απόψεις τους.
Η ενότητα του ποδοσφαίρου στο σύνολό του, για την πρόοδο, ανάπτυξη και ευημερία του, αποτελεί προσωπικό στοίχημα, το οποίο με την αμέριστη συμπαράσταση όλων των Ε.Π.Σ. σκοπεύω να κερδίσω».
Γιώργος Σαρρής
Πρόεδρος Ε.Π.Σ. Χίου
Μέλος Δ.Σ. Ε.Π.Ο.
soccerplus.gr

2 σχόλια:

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.