Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 26

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου νέος πρόεδρος της ΕΠΟ

Τυπική διαδικασία αναμένεται να είναι η εκλογική αναμέτρηση της 6ης Οκτωβρίου με τον Γ.Σαρρή να καλείται από την επομένη να ''κυβερνήσει''...
Διαβάζουμε στο contra.gr



Σαφές είναι το προβάδισμα του Γιώργου Σαρρή έναντι του Βασίλη Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ, όπως προέκυψε μετά τις προτάσεις-υποδείξεις των ποδοσφαιρικών Ενώσεων, οι οποίες ολοκληρώθηκαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πηγές, η υποψηφιότητα Σαρρή συγκέντρωσε 34 υποστηρικτικές ψήφους, την ίδια ώρα που την υποψηφιότητα Γκαγκάτση προτίμησαν μόνο 10 Ενώσεις. Οι υπόλοιπες 13 έκριναν σκόπιμο να μην στείλουν στα γραφεία της Ομοσπονδίας το σχετικό έγγραφο, κρατώντας κλειστά τα χαρτιά τους.
Η συγκεκριμένη διαδικασία λαμβάνει χώρα σταθερά πριν από τις εκλογές της ΕΠΟ και δείχνει την τάση των Ενώσεων ενόψει των αρχαιρεσιών που συνοδεύουν τη Γενική Συνέλευση.
Τα αποτελέσματα της προ-ψηφοφορίας μοιάζει δύσκολο ν' ανατραπούν μέχρι τις 6 Οκτωβρίου από τη στιγμή που η διαφορά είναι τόσο μεγάλη.


1 σχόλιο:

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.