Τρίτη, Απριλίου 16

Μας προ-αναγγέλουν μνημόνιο....(1)




Ο Νικολάκης ο Κοτσώνης  κατηγορήθηκε για διαρροές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οδηγήθηκε πάραυτα σε παραίτηση....
Τώρα το μοντέλο άλλαξε....
Νόμιμες και εγκεκριμένες οι ''διαρροές'' στα δικά μας , σε σχεδόν απευθείας μετάδοση από την αίθουσα συνεδριάσεων μα..... φυσικά όχι όλα τα ''πρακτικά''...
Όοοοχιιι!!!
Μόνο αυτά που θέλουμε να περάσουμε προς τα έξω....Στους ινδιάνους!!
Προφανώς η απειρία τους σε σχετικά θέματα επικοινωνίας κάνει μπαμ από μακρυά, διότι και δια-τί, η συγκεκριμένη τακτική θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα, αφού οι ιθαγενείς - παράγοντες πλέον θα μπορούν να οργανώσουν αντίσταση στα επερχόμενα .... μνημό-ύ- νια!!!!
Στην αρχή με διάλογο και προτάσεις (ωχχχ) ...Για μετά...θα δείξει!!

υ.γ1
Κουίζ 1:Το 2004 πόσοι από τους σημερινούς ήτο μέλη του τότε δ.σ και μάλιστα με τόσο καλό θυμητικόν περί των οικονομικών??

υ.γ 2
Κουίζ 2: Ποια ΄΄παρέα΄΄ εννέα ανθρώπων  οφείλει την ύπαρξη της σε διακόσιους πενήντα (250) άλλους ανθρώπους που έχουν το ίδιο ΄΄χόμπι'' ??
  ( Είδατε, ευγενικά το είπα....χόμπι!!! )



Συνεχίζεται.......

11 σχόλια:

  1. ΈΛΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΠΑΠΑΛΑ ΟΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικά έχει δίκιο ο κ. γιάννης ο σιδεριδάκης, απο τότε που ανέλαβε αυτός ο αισχρος σταυρακάκης στην Αλήθεια, σας ξύπνησε ολους και αρχίσατε να λέτε εναντίον της επσχ
    Δεν μας ενδιαφέρει πάντως τι λέτε ούτε εσύ εδώ ούτε αυτός ο ξένος με τη χιο, δημοσιογράφος. Εμείς ξέρουμε οτι έχουμε μια καλή και σοβαρή επςΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. axaxaxaxa ποιος>???/ αυτος ας δουλευει ολους τα εχει μια χαρα με το προεδρο ο κρητικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ!
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ...ΚΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΟΡΟΙΔΑ...ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ante pali axaristoi oloi sas.Den diavasate ta egkira nea? Magkes megaloi Anagennisi - Atlas -Elata- kai i Thiela i Leon. Dika toys ta fragka apo ta mparaz. Ayto tha pei i EPS gia tis omades, ti exei na pei tora o Kritikos kai osoi ton goystaroyn?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καμία σημασία δεν έχει τι θα πει και τι λέει ο Κρητικός και ο κάθε Κρητικός, αλλά τι λένε και κυρίως τι κάνουν οι ομάδες, οι παράγοντες....
    Θα απαιτήσουν από τη μεριά τους , επιτέλους, τα αυτονόητα??
    Θα μπουν κάποια στιγμή στη διαδικασία σύγκρισης?
    Και να είστε σίγουροι, δεν χρειάζεται κανενός τύπου πόλεμος στην ΕΠΣ παρά επιχειρήματα και προτάσεις σε λογικό πλαίσιο...
    Ίδωμεν...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εχουμε και δυο υπαλλήλους έχεις δικιο 7.01.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βρε είστε άσχετοι και κακοί όλοι σας, Τι κολλάτε στους δυο υπαλληλους? Αφού στις δηλώσεις του Προέδρου πριν τις εκλογές της Ε.Π.Ο. το πράμα είναι ξεκάθαρο. Στις Ενώσεις μέχρι 50(νομιζω) σωματεία τον ένα υπάλληλο θα τον πληρώνει η Ε.Π.Ο. και από 50 και πάνω θα πληρώνει 2(πρόθεση της Ε.Π.Ο. είναι αυτό.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΧΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ).
    Τι ζόρι τραβάτε τώρα? Ασχοληθείτε και φωνάξτε για άλλα που είναι πιο σοβαρά. (για τη νέα σεζόν φυσικά): διαιτησία - ΣΩΣΤΗ εφαρμογή Κ.Α.Π. κ.τ.λ.
    Υ.Γ. Τώρα που μέλη του γνωστού Μανιφ(Χ)έστου είναι εκεί μέσα είμαι σίγουρος πως όλα θα ναι τέλεια του χρόνου. Κανείς δεν θα χει να πει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι ομάδες ξυπνάνε μάγκες. Ακούγεται ότι θα ζητήσουν τη νέα σεζόν και τηλεοπτικά δικαιώματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα τηλεοπτικά προβλέπονται και στη προκήρυξη του πρωταθλήματος και ειναι στο χέρι των ομάδων....
    Θα έχει πολλά το καλάθι αλλά για να δούμε γιατί μπορει αντι παντελονια να φορανε καποιοι φουστανελες οπως στις εκλογες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.