Παρασκευή, Απριλίου 12

Βιγιάρ: Είναι ευκαιρία να μαθαίνετε από Κολίνα και Βασάρα..

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, αντιπρόεδρος της UEFA και πρόεδρος της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Άνχελ Μαρία Βιγιάρ συναντήθηκε την Τρίτη 9/4 με διαιτητές και παρατηρητές που διεξάγουν Συνάντηση Εργασίας αυτή την εβδομάδα στην Πόλη του Ποδοσφαίρου, στις εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας

Συνοδευόμενος από τον επικεφαλής Διαιτησίας της UEFA Πιερλουίτσι Κολίνα και το μέλος της Επιτροπής Κύρο Βασάρα, ο Βιγιάρ απηύθυνε χαιρετισμό στους παριστάμενους και ζήτησε να παραμένουν ενεργοί στη μάχη της αξιοπιστίας εκπροσωπώντας επάξια τόσο τις εγχώριες ομοσπονδίες τους, όσο και την ίδια την UEFA που τους έχει επιλέξει.

Ο Βιγιάρ υπογράμμισε πως «Έχει ιδιαίτερη σημασία η συνεχής εκπαίδευση. Είστε οι καλύτεροι στη διαιτησία αλλά πρέπει να συνεχίσετε να μαθαίνετε. Γνωρίζω για πολλά χρόνια το ποδόσφαιρο και γνωρίζω από διαιτησία, όχι να κάνω τον δικαστή. Και θεωρώ πως εκδηλώσεις σαν αυτή, στις οποίες έχετε την ευκαιρία να μάθετε πράγματα από ανθρώπους όπως ο Κολίνα και Ο Βασάρας, είναι εξόχως σημαντικές και πρέπει να ευχαριστήσω την UEFA που έδωσε την ευκαιρία διεξαγωγής αυτής της Συνάντησης».

Τέλος, ο Βιγιάρ ευχήθηκε καλή διαμονή στην Πόλη του Ποδοσφαίρου στους παρευρισκόμενους και τους προέτρεψε να εκμεταλλευτούν όλες τις ευκολίες που τους παρέχουν οι εγκαταστάσεις.


4 σχόλια:

  1. έτσι για να καταλάβουν μερικοί πόσο μπροστά είναι η ΕΠΣ ΧΙΟΥ. Πριν δυο χρόνια βρε αχάριστοι τον έφεραν το Βασσαρα να διδάξει στη Χίο. Τώρα αν έμαθε κάποιος κάτι είναι άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι εγινε σταμάτησες να κανει επιθέσεις στον πρόεδρο?
    μόνο εσύ και ο φίλος σου μείνατε όλοι οι άλλοι κατάλαβαν οτι δεν έχουν κέρδος να τα πάζουν με τον κ. γιωργο που βοηθάει πολύ το χιώτικο ποδοσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος έχει τη μύγα αγαπητέ μυγιάζεται!!!
    Τι χαρακτηρίζεις ΄΄επίθεση΄΄...? Αυτά που δεν θα διαβάσεις σε άλλο τοπικό ''μέσο'' ....?
    Άλλωστε το μπλογκ δεν είναι μμε...ή μήπως όχι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατι εισαι πολύ κακός και τον καρφωνεις κατάμουτρα?(οχι τον Πρόεδρο) Δεν φοβάσαι τις συνέπειες? τι σπόντες πετάς πρωι πρωι?
    Πάντως θα συμφωνησω σε κάτι με τον 1:56, είστε όντως φίλοι με τον άλλο που ΔΗΘΕΝ κάνει επιθέσεις, τι ανέβασμα ήταν αυτό το χθεσινό στον παγκίτη? Από τη μια σε ανέβαζε και από την άλλη κτύπαγε τους κωλοτούμπες.
    Κάτι άλο ακόμα για τον 1:56,από πότε απογορευεται ή ειναι κακό να αναδημοσιεύεις κάτι που το χει διαβάσει όλη η Ελλάδα σε εντυπα ηλεκτονικά μέσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.