Δευτέρα, Απριλίου 8

Κλήθηκε ως ύποπτος για τους "στημένους πίνακες"....

Κλήθηκαν ως ύποπτοι για τους "στημένους πίνακες διαιτητών"
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής κλήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus να καταθέσει ως ύποπτος για την υπόθεση των «στημένων πινάκων διαιτησίας» .
Για την ίδια υπόθεση έχουν κληθεί ως ύποπτοι και έχουν καταθέσει με υπόμνημα, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Θανάσης Μπριάκος, ο υπεύθυνος ορισμού Σούπερ Λίγκα Γιώργο Δούρος και ο νομικός εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Θόδωρος Κουρίδης .
Συμφωνά με τις ίδιες πληροφορίες, στους προαναφερθέντες δεν αποκλείεται να ασκηθεί δίωξη για σύσταση συμμορίας και ως περιοριστικό μέτρο να απαγορευθεί η έξοδός τους από τη χώρα.
Η υπόθεση ξεκίνησε έπειτα από όσα υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ Χρηστός Σάββας στην εκπομπή της ΝΕΤ 105.8 περί «νταβατζήδων» και «στημένων» πινάκων και εν συνεχεία όσα κατέθεσαν, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας και το πρώην μέλος της ΚΕΔ Κύρος Βασάρας
Ήδη στην ΕΠΟ έχει σημάνει συναγερμός και σχεδιάζουν τις κινήσεις τους σε περίπτωση που η δικαιοσύνη προχωρήσει σε άσκηση διώξεων.

Σαρρής: «Καλοστημένη σκευωρία, αλλά χωρίς στοιχεία»


 Του Βασίλη Ποντικού
Το SoccerPlus επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή και του ζήτησε να τοποθετηθεί για την είδηση της κλήσης του από την δικαιοσύνη για την υπόθεση των "στημένων πινάκων διαιτησίας".
Η δήλωση του πρόεδρου της ΕΠΟ ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση, έχει ως εξής: «Έχω ήδη ξεκινήσει τις αγωγές, θα φάνει ποιος κάνει την σκευωρία. Είναι πάρα πολύ καλοστημένη αλλά δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Θα λάμψει η αλήθεια».

SOCCERPLUS

7 σχόλια:

  1. ντροπή σου και μόνο που τα σηκώνεις τετοια ψέμματα
    για τον κ. Σαρρή,
    εσύ δεν είσαι Χιώτης είσαι γενίτσαρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο παιδια συγχαρητήρια. Παντα τετοια. Εχει δικιο ο προηγούμενος. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κατσε τωρα θα βγει και πατριαρχης και θα σε βαλει στη θεση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα φατε καλά... Μπραβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eνα εχω να πω:ΟΛΟΙ(Δίκη-ολες οι αθλητικες σελιδες στο διαδυκτιο- ολα τα blog ειναι εχθροί)μόνο μια σελιδα δεν γραφει τιποτα.... Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. άρχισαν τα γέλοια.....τίποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.