Πέμπτη, Αυγούστου 28

Προεπισκόπιση 2014-2015 ( Ηρακλής )

Αρχική
ΠΕΡΣΙ.
Πρωτάθλημα μετά από αρκετά χρόνια , δίκαιη κατάκτηση , είχε σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Όλοι μια γροθιά στα Θυμιανά, κόσμος, διοίκηση και ποδοσφαιριστές, έδιναν κάθε εβδομάδα και τη ψυχή τους για την ομάδα.
Διέθετε ποιότητα σε θέσεις κλειδιά της ενδεκάδας ( τερματοφύλακας, αμυντικά χαφ, επιθετικούς) .
Με μέσο όρο βαθμολογίας θετικό για όλους όσους αγωνίστηκαν, ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει για τους Σαββίδη ( από τους καλύτερους τερματοφύλακας που έχουμε δει στο νησί) Π.Γούτη ( ''διαβολική'' χρονιά σε μια δεύτερη νεότητα και 15 γκολ ) Ν.Αφεντής ( η αποκάλυψη της χρονιάς με εντυπωσιακά βήματα προόδου ) Ν.Ζαμπετάκης ( σταθερή αξία, 16 γκολ)
Αήττητος εντός έδρας ΄, καλύτερη άμυνα εντός και καλύτερη άμυνα συνολικά του πρωταθλήματος με 16 γκολ παθητικό και εδώ αξίζει να αναφερθούμε στον Δ.Κυδωνάκη, ποδοσφαιριστή που πραγματικά αναστήθηκε με την παρουσία του Σ.Ξύδα στο πάγκο της ομάδας του και πρόσφερε τα μέγιστα στην αμυντική εικόνα που παρουσίασε ο Ηρακλής.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
Σταμάτης Ξύδας ( 3η περίοδο στον πάγκο)
Δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία χωρίς εντάσεις, χωρίς διαφωνίες, πουθενά, πόσο δε μάλλον στο ποδόσφαιρο με την αδρεναλίνη , να κτυπάει κόκκινο σε πολύ τακτά διαστήματα μέσα στις σεζόν. 
Στο σημείο αυτό, μπαίνει η παράμετρος που ονομάζουμε ''δυνατότητα διαχείρισης κρίσεων''...Και εδώ ο πρόεδρος της ομάδας και ο κόουτς έβαλαν τα γυαλιά σε πολλά καρντάσια του χώρου που θέλουν να τους λέμε , έμπειρους.( αυτά ως μία απαραίτητη παρένθεση για τους γνώστες και τους παντογνώστες)
Ντόμπρος όσο δεν παίρνει, εργατικός, δίκαιος αλλά και αυστηρός με τους ποδοσφαιριστές του και τον εαυτό του. Δουλεύει - το απαιτεί - πάντα με πλάνο βλέποντας μπροστά και είναι ευτυχισμένος όταν βλέπει πράγματα που δουλεύει στην προπόνηση να βγαίνουν στο ματς.
Μπορεί και παίρνει το 100% του κάθε ποδοσφαιριστή του, έχει την ικανότητα να διαχειριστεί άριστα τις αγωνιστικές κρίσεις που αναπόφευκτα παρουσιάζονται στη διάρκεια.
Του αρέσει να δουλεύει με μικρό ρόστερ και να χτίζει ομάδες , εξ' ου και οι μικρές προσθαφαιρέσεις την περίοδο των μεταγραφών κάθε χρόνο.
Δεν έχει πρόβλημα να χρησιμοποιεί στην αρχική ενδεκάδα νεαρούς, στηρίζοντας τους σε όλα τα επίπεδα (Μονιός)
Ταίριαξαν τα χνώτα του σε απόλυτο βαθμό με εκείνα του προέδρου της ομάδας, κάτι απαραίτητο για έναν προπονητή ( κακά τα ψέματα)


ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.
Απώλεια ο Γούτης, έφυγαν και οι Λιτσάκης, Καίτης,Σεζένιας Μ, Δαμίρης.( παίζει και του Καιμάκη)
Ήρθαν οι Πουλιός ( δεν έχει παίξει τη μπάλα που μπορεί τα τελευταία χρόνια, άλλο ένα στοίχημα του Ξύδα) Πάλλας από Κανάρη, Τομάζος από Δάφνη και τον νεαρό Ιωάννου.

ΦΕΤΟΣ.
Αν και όπως παραδέχθηκαν όλοι στην ομάδα η περσινή πορεία τους....έβγαλε εκτός πλάνων, αφού αυτά δεν περιελάμβαναν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο και φέτος στα Θυμιανά  και ως Πρωταθλητές , η βασική τους επιδίωξη θα είναι αυτή...προφανώς.
Προσωπικά όμως διακρίνω και πάλι τα ίδια δείγματα γραφής που υπήρχαν και στην περσινή εκκίνηση από όλους εκεί..
Λίγα λόγια και μετρημένες κινήσεις .
Επίσης προσωπική μου άποψη πως λίγο την ''φλόγα'' το πρωτάθλημα την έχει αδυνατίσει...και αυτό θα είναι ένα ακόμη στοίχημα για τον προπονητή της ομάδας αλλά και την διοίκηση....η διατήρηση της φλόγας, της δίψας για επιτυχίες από τους ποδοσφαιριστές τους...
Ο κόσμος των Θυμιανών πάντως είναι από τους υπομονετικούς.

Link...http://iraklis1958.gr
Από τις πιο δουλεμένες και πλήρης ιστοσελίδες ομάδας Πανελλαδικά.

συνεχίζεται.....

9 σχόλια:

  1. epitelous diavazome kai kati prgmatika podosfairiko an kai exw kapois enstaseis
    kali douleia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 13/9 παιζει ο ηρακλής για το κύπελλο, στην επσ χιου δεν υπάρχει η κλήρωση στον ηρακλή πως ξέρουν οτι παίζουν στις 13/9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eimaste pio mprosta apo tin eps. Sta thymiana egine I klirosi kai, eta ti dosame stin eps.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έχουν οριστεί οι αγώνες απλά δεν έχουν ανεβει στο σαιτ της επς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ... ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ....... ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΣ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΡΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΣΑΦΑΡΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΡΩΤΟΣ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΡΕΙΣ ΩΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πω πω πω τι επαθε ο αποκλειστικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ 1) ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΛΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ 2) ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΑΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΚΑΙ 3) ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.