Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19

Τέλος ο Δάνδουλας - Παραίτηση Τσατσαρώνη από Μικτή

Αναδημοσίευση από ''ΑΛΗΘΕΙΑ''

«Χώρισαν» Δάνδουλας και Ηρακλής

19/2/2010


ΜΕΤΑ από 1,5 χρόνο παρουσίας στον πάγκο του Ηρακλή, ο Χρήστος Δάνδουλας από χθες αποτελεί παρελθόν για την ομάδα των Θυμιανών. Μπορεί ο «γηραιός» να φιγουράρει στην 1η θέση της Α’ Κατηγορίας, αλλά η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία μαζί του, κοινή συναινέσει, όπως τονίστηκε, με στόχο να αλλάξουν κάποια πράγματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Πάντως, ο Δάνδουλας θα μείνει κανονικά στο δυναμικό του Συλλόγου σαν παίκτης, ενώ μέχρι το βράδυ η διοίκηση δεν είχε αποφασίσει ποιος θα κάτσει στον πάγκο στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Πιτυός.

Παραίτηση Τσατσαρώνη!

Την παραίτησή του (μετά από 7 χρόνια παρουσίας) υπέβαλε μετά τη λήξη του αγώνα ο ενωσιακός προπονητής των Νέων Χριστόφορος Τσατσαρώνης, την οποία μάλιστα παρέδωσε γραπτώς στο μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΧ Σταύρο Αφενδή. Ο κ. Τσατσαρώνης φέρεται να είναι χολωμένος με την «ανύπαρκτη», όπως χαρακτήρισε, υποστήριξη κάποιων μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣΧ προς τις Μικτές.
• Πάντως, σήμερα στις 7.30 μ.μ. θα υπάρξει συνάντηση του προεδρείου της Ένωσης με τους προπονητές και τους συνοδούς στη Σύρο, κ.κ. Κοτσώνη, Αφενδή, για αποτίμηση της παρουσίας των ομάδων μας στη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.