Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25

Δύσκολη μέρα για τον Αχιλλέα...

27/2/2010 ΣΑΒΒΑΤΟ 16:00ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ
Α.Ε.Χ.Β - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΘΙΟΥΔΗΣ
ΠΙΤΤΑΟΥΛΗΣ

27/2/2010 ΣΑΒΒΑΤΟ 16:00 ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ

ΌΜΗΡΟΣ - ΚΑΝΑΡΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ
ΤΣΟΥΧΛΗΣ

28/2/2010 ΚΥΡΙΑΚΗ 16:00 ΦΑΦΑΛΕΙΟ
ΠΙΤΥΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ
ΜΑΘΙΟΥΔΗΣ
ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Με τρία μόνο παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας το Σ/Κ που έρχεται ( ζευγάρια και διαιτητές της 2ης κατηγορίας μπορείτε να δείτε εδώ http://www.chiosports.gr/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=123 ) με ιδιαίτερο - και όχι μόνο βαθμολογικό - ενδιαφέρον το κάθε ένα ξεχωριστά.

Το Σάββατο στο Δ.Στάδιο η Α.Ε.Χ.Β σε έναν από τους εναπομείναντες τελικούς που έχει να δώσει έως το τέλος για τη σωτηρία, θα πατήσει γήπεδο έχοντας χάσει το σημαντικότερο από τα όπλα της... Τον προπονητή - Στρατηγό και εμπνευστή της, τον άνθρωπο που στην κυριολεξία την επανέφερε στη ζωή το περασμένο καλοκαίρι, τον άνθρωπο στον οποίο χρωστάει τη παρουσία και συμμετοχή της στο φετινό πρωτάθλημα...
Το ''τραγικό'' της υπόθεσης....θα τον βρει με τη μία απέναντι της, έτοιμο να την ''σκοτώσει''.
Αχιλλέας λοιπόν απέναντι στα ''παιδιά'' του ...
Αχιλλέας, η τελευταία ελπίδα του Ηρακλή, να σώσει τη χρονιά.

Σφυρίζει ο επανακάμψας Δημητρακόπουλος, διαιτητής με καλά στάνταρ και θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του.


Την ίδια μέρα και ώρα στη Καλαμωτή...
Ομηρος - Κανάρης..
Πολύ ενδιαφέρον ζευγάρωμα, το πιο ενδιαφέρον της αγωνιστικής...
Δύο ομάδες που για κάποιους μάχονται για την είσοδο στη τετράδα και το πρωτάθλημα, για κάποιους άλλους όχι..
Δεδομένο βέβαια το γεγονός , ότι οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν στο γήπεδο να παίξουν μπάλα για να κερδίσουν τα ματς, όπως δεδομένη είναι και η δυνατότητα ''επιλογών'' και ''αποφάσεων'' αργότερα....στα μπαράζ.
Για το συγκεκριμένο ζευγάρι, η δική μου εκτίμηση δίνει ματς, χωρίς πολλές σκοπιμότητες εκατέρωθεν, με τις πιθανότητες εμφάνισης σκορ και θεάματος να είναι αυξημένες.
Η σύσταση του διαιτητικού τρίου, ενισχύει αυτές τις πιθανότητες.Το πιο ''αδιάφορο'' βαθμολογικά αλλά ταυτόχρονα με αρκετό ''ενδιαφέρον'' παιχνίδι, είναι το Κυριακάτικο στο Φαφάλειο.
Από συνεχόμενες ''σφαλιάρες'' η ομάδα του Στ.Παπαθεοδώρου, με τον ίδιο να ζητάει επιβεβαίωση της δουλειάς του μέσα και, από τα αποτελέσματα..
Απέναντι του ένα άλλο ''όνομα'' της προπονητικής , ο Γ.Κακούσιος που από τη μεριά του, στοχεύει στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη τελικά βαθμολογία...
Αγωνιστικά για το Πιτυός τα είπαμε και το προηγούμενο Σ/Κ ....Μπαίνει στα ματς με καθαρά αμυντική φιλοσοφία, κυρίως σε αυτά με δυνατούς αντιπάλους...
Το αυτό αναμένεται να πράξει και σε αυτό, έχοντας απέναντι του, μια πολύ δυνατή επιθετική γραμμή...
Δύο τα πιθανά σενάρια στο παιχνίδι αυτό, με την ισοπαλία να έχει τις λιγότερες πιθανότητες....
Αν καταφέρει να κρατήσει το μηδέν πίσω το Πιτυός για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι πιθανότητες νίκης θα είναι πολλές...
Αν καταφέρει ο Ατρόμητος και ανοίξει το σκορ πρώτος, η ζυγαριά θα γείρει αποκλειστικά προς το μέρος αφού όπως είπα, οι επιθετικοί του είναι ικανοί να εκμεταλλευτούν το παραμικρό κενό , οποιασδήποτε αμυντικής γραμμής, πόσο μάλλον μιας ομάδας που έχει μάθει να παίζει άμυνα και ξαφνικά μένοντας πίσω στο σκορ, αναγκαστεί να βγει μπροστά..

Με πολύ πολύ ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία του Επιτροπάκη σε ματς με προπονητές ''ονόματα'' στους πάγκους και ο Νοών, Νοείτω'' !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.