Κυριακή, Φεβρουαρίου 28

Πρώτη άσχημη διαιτησία του Γιάχου..

Δεν τα πήγε καθόλου καλά ο Θ.Γιάχος στο Καραισκάκης πραγματοποιώντας την πρώτη άσχημη εμφάνιση στη Σούπερ Λιγκ.
Χαρακτηριστικά τα ( μέχρι στιγμής, γιατί αύριο αναμένεται να ''πυροβοληθεί από όλο το φάσμα των ΜΜΕ ) αποσπάσματα από την balla ...

Σ
το Φάληρο ο Ολυμπιακός χρειάστηκε την...συνδρομή του Γιάχου προκειμένου να καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στον πολύ μαχητικό Ατρόμητο που για τουλάχιστον ένα ημίχρονο ήταν αρκετά καλύτερος των "ερυθρολεύκων", ενώ είδε στο 64' τον ρέφερι από τη Χίο να "κλείνει τα μάτια" σε ανατροπή-πέναλτι του Μέλμπεργκ στον Φαβάλι.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Θανάσης Γιάχος (συνδ. Χίου): Κάκιστη η διαιτησία του ρέφερι που στο 34' δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του Ντάρμπισιρ ενώ στο 64' αρνήθηκε να δώσει ένα οφθαλμοφανές πέναλτι του Μέλμπεργκ στον Φαβάλι, θέλοντας μάλλον να διορθώσει το λάθος του α' μέρους με νέο λάθος!


Από την άλλη βέβαια, ακολούθησε το ματς στη Νέα Σμύρνη, εκεί όπου ο εμπειρότατος Καλόπουλος έως τη στιγμή που ο ΠΑΟ μπήκε μπροστά στο σκορ, απαγόρευε !! τη σωματική επαφή!! ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές !!

Ας δούμε κάποια πρώτα σχόλια και για αυτό το ματς..

Έτσι, σε ένα πρώτο ημίχρονο με λίγες ευκαιρίες, κυρίως μία κεφαλιά του Μανιάτη στο 8ο λεπτό και στο 19ο λεπτό ένα αδύναμο πλασέ του Ριέρα, τον καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο ρέφερι Καλόπουλος. Ο Νίνης στο 21ο λεπτό μπήκε στην περιοχή του Πανιωνίου, ο Κοντοές έκανε κίνηση για να απλώσει το πόδι του, τελικά το μάζεψε γρήγορα, ο παίκτης του Παναθηναϊκού αποφάσισε να πέσει και ο ρέφερι από τη Μακεδονία υπέδειξε το πέναλτι. Ο Σισέ δεν έχασε την ευκαιρία και έφτασε στα 19 γκολ στο πρωτάθλημα.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ
1) Στο πέναλτι που υπέδειξε ο Καλόπουλος, καθώς τα πόδια των παικτών του Παναθηναϊκού «λύθηκαν» και ο Πανιώνιος βγήκε περισσότερο στην επίθεση.

2) Στην ηγετική εμφάνιση του Σισέ, ο οποίος εκτός από τα δύο γκολ που πέτυχε, κράτησε τη μπάλα στην επίθεση και πέρασε πολλές επικίνδυνες πάσες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Καλόπουλος (συνδ. Μακεδονίας): Στη σημαντικότερη φάση του αγώνα, στο 21ο λεπτό υπέδειξε λανθασμένα πέναλτι, ενώ ο Κοντοές δεν βρίσκει καθόλου τον Νίνη μέσα στην περιοχή. Από εκεί και πέρα, έκανε πολλά λάθη κυρίως σε φάσεις κατά του Πανιώνιου. Με λίγα λόγια, πολύ κακός...

Στα δικά μας, ο Ατρόμητος επανήλθε στις επιτυχίες, κερδίζοντας το Πιτυός σήμερα το απόγευμα στο Φαφάλειο με 2-1 ...
Άριστα στημένη στο γήπεδο και ταυτόχρονα η μοναδική του ζευγαριού που είχε όρεξη να παίξει ποδόσφαιρο, η ομάδα του Σ.Παπαθεοδώρου εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη εικόνα της αντιπάλου και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει..

Εύκολο το έργο των Επιτροπάκη , Μαθιούδη, Φραγκογιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.