Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22

Φουρτούνα στα μπατζάκια του



Δεν άλλαξαν οι συσχετισμοί στη βαθμολογία με το πέρας της 19ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας, αντίθετα πλέον ''χρωματίστηκαν'' ακόμη πιο έντονα τα τρία γκρουπ που έχουν σχηματισθεί εδώ και καιρό.


Το πρώτο με πέντε να διεκδικούν τις τέσσερις πρώτες θέσεις, το τρίτο με επίσης πέντε να προσπαθούν για μια θέση στον ήλιο και τέλος εκείνο των πλέον ρυθμιστών του μέλλοντος και αδιάφορους βαθμολογικά ( θεωρητικά βέβαια ) που ίσως να είναι και οι τυχεροί της υπόθεσης, αφού τους δίνεται η δυνατότητα, μέσα από τους εναπομείναντες αγώνες και άρα μέσα από δυνατό ανταγωνισμό αφού θα αντιμετωπίσουν καιόμενους αντιπάλους, να ''στρώσουν'' , να προγραμματίσουν, ομάδα για τη νέα περίοδο... Πρόγραμμα !!! Ακούγεται ουτοπικό ακόμη κι αστείο για το ποδόσφαιρο μας, ναι, είναι όμως κάτι που απαιτεί το ελάχιστο της λογικής, της ποδοσφαιρικής λογικής...

Η βαθμολογία και τα γκρουπ όπως έχουν πια διαμορφωθεί.

Ηρακλής 42
Κανάρης 42
Καλαμωτή 39
Όμηρος 38
Μικρασιατική 37

Πιτυός 29
Κοφινάς 28
Ατρόμητος 28
Ελάτα 25

Καρυές 18
Φάρκαινα 16
Άτλας 14
Α.ΕΧ/Β 12
Βαρβασιακός 10

Η επόμενη αγωνιστική περιλαμβάνει το ντέρμπι Όμηρος - Κανάρης.


Στα χθεσινά τώρα ματς, τα αναμενόμενα....τα ματς περπάτησαν σχεδόν όπως τα είχαμε αναλύσει από πριν εδώ...

Η Καλαμωτή συνέχισε τις μεστές εμφανίσεις, με ορθολογικό ποδόσφαιρο, φρόντισε να μην κινδυνέψει από τον αντίπαλο της αλλά δεν σκότωσε το ματς νωρίς... Η ομάδα μπαίνει στο γήπεδο με στόφα μεγάλης ομάδας που ξέρει ότι αργά ή γρήγορα θα πετύχει το στόχο της, εφόσον έχει καταφέρει να μη δεχθεί γκολ..
Το 3-0 διαμορφώθηκε μετά το 75'.


Το Πιτυός δυσκόλεψε αφάνταστα τον Ηρακλή και αυτό, ήταν αναμενόμενο αφού από τη μία η ομάδα των Θυμιανών φέτος δυσκολεύεται πολύ στην ανάπτυξη και από την άλλη η ομάδα του Γ.Κακούσιου έχει αναγάγει το αμυντικό παιχνίδι σε επιστήμη ( με τη καλή έννοια).
Πάντως ο Δάνδουλας δεν ξεκίνησε στο ματς ( μπήκε στο 68' )

Εδώ έπεσα έξω στο διαιτητικό τρίο, από το οποίο τα μούσκεψε ο επόπτης Τσαπαρας, ενώ ο άρχων του αγώνα ( φουρτούνα στα μπατζάκια του ) ο Φραγκογιάννης, τελικά έδειξε ότι προοδεύει ναι, αλλά στα ήσυχα, αδιάφορα και ίσως στα του παιδικού πρωταθλήματος παιχνίδια...
Γενικά μιλώντας, αυτή η ατιμωρησία ( αναγκαστική λόγω έλλειψης αρχόντων ) έχει φέρει στους διαιτητές μας, μια δικαιολογημένη έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης ( δε βρήκα πιο ''ευγενικό'' και soft χαρακτηρισμό) και μια χαλαρότητα....δείχνουν να μπαίνουν στα γήπεδα , μόνο και μόνο για να διασκεδάσουν οι ίδιοι και αυτό αν μη τι άλλο, είναι πολύ επικίνδυνο..

Στο πρώτο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ απέναντι στη Μίκρα, τελικά όμως το έχασε το ματς η ομάδα του Παπαθεοδώρου, ο οποίος δεν έχει καταφέρει - δεν είναι και εύκολο βέβαια για προπονητή που αναλαμβάνει στα μισά της σεζόν - να βρει τις ισορροπίες ανάμεσα στην αμυντική και επιθετική γραμμή, με τα μειονεκτήματα να εστιάζονται στη πρώτη και τα πλεονεκτήματα στη δεύτερη.
Η Μικρασιατική με το ποδόσφαιρο που μας έχει συνηθίσει... καλό κατά διαστήματα του 90λεπτου και μόνο, απόρροια της ποιότητας κάποιων ποδοσφαιριστών της, χρονικά διαστήματα και μονάδες, ικανά να της δώσουν νίκες όπως τη χθεσινή ...
Πολλές οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων στο πρόσωπο του Θ.Μαθιούδη αλλά δεν άκουσα από κανέναν να μιλάει για διαμόρφωση αποτελέσματος από το τρίο στο παιχνίδι αυτό.

Στο Δ.Στάδιο τελικά ο Α.Μπαλακίτσης κατάφερε επιτέλους και πέρασε πράγματα σε αυτό το πράμα που λέγεται ομάδα, με αποτελέσματα ορατά και στον αγωνιστικό χώρο αλλά πια και στο ταμπλό αφού αυτό έγραψε τελικό σκορ 1-1 απέναντι στον Όμηρο, ο οποίος και λογικά, είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες ως φαβορί και καλύτερης ποιότητας ομάδα στο εν λόγω ζευγάρι, αλλά τη νίκη δεν τη κατάφερε..
Έκπληξη αν μη τι άλλο το αποτέλεσμα με τα δεδομένα πριν από το ματς, από την άλλη όμως μπορεί να χαρακτηρισθεί και ''φυσιολογική '' προσθέτοντας σε αυτά τα δεδομένα τη παράμετρο Μπαλακίτση.


Τέλος στο Φαφάλειο, μεγάλο ματς, μεγάλο σκορ, με τον Άτλα να δικαιολογεί με συνέπεια το όνομα του και να στέκεται όρθιος απέναντι στην επιθετική ανωτερότητα ( αναμφίβολα διαθέτουν ποιότητα επιθετικά οι Καρυές) της αντιπάλου, να μην τα παρατάει ποτέ και να καταφέρνει να ισοφαρίσει το σκορ στα τελευταία λεπτά.
ΜΕΓΑΛΟ αποτέλεσμα στην προσπάθεια επιβίωσης για την ομάδα του Ν.Κλαδιά, συνέχεια στην αμφιβολία για εκείνη των Ευθυμίου, Μιχαλιού..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.