Τρίτη, Δεκεμβρίου 28

Μία μέρα πριν την ποδοσφαιρική γιορτή...Μικρασιατική - ΑΕΚ (Τετάρτη 29 . 14:45)

Κανονικά θα διεξαχθεί το αυριανό , μεγάλο φιλικό ματς, ανάμεσα στην Μικρασιατική και την ΑΕΚ με τα όποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν με τις πτήσεις να είναι πλέον παρελθόν.
 Έτσι στέφεται με επιτυχία η πολύ μεγάλη προσπάθεια του προέδρου της ομάδας Λ.Ροδίτη και των συνεργατών του, ένας εκ των οποίων χαρακτήρισε το όλο εγχείρημα ως ''αγροτικό'' και προθάλαμο για όλα όσα θα ακολουθήσουν στο μέλλον, φυσικά με μεγάλο στόχο να παραμένει ο ερχομός της ομάδας της Σούπερ Λιγκ στο νησί μας.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoHNeQTuwR_2UGIHMFPOlVR9H0uJfQMDGCicPZTwX6WvtOjq75_lokyjnfAvFgWCUD4_X50A6ntLQuVyWVHBWEsO4EhVJ79YKy9Memlq5paax0O42iSn8w9KWKPjyViB56nB1t4rQ1Ibs/s1600/DSCF1820%255B1%255D.jpg
Εν τω μεταξύ οι προετοιμασίες στο Δ.Στάδιο θα ξεκινήσουν από νωρίς το πρωί της Τετάρτης με τους ανθρώπους της Μίκρας και του συνδέσμου της ΑΕΚ να στήνουν το ''σκηνικό'' της ποδοσφαιρικής γιορτής, στο οποίο θα κυριαρχούν τα εκατοντάδες κίτρινα-μαύρα μπαλόνια ενώ το παζλ του ποδοσφαιρικού  απογεύματος θα συμπληρώσουν τα παιδιά της ακαδημίας της τοπικής ομάδας με την αγωνιστική τους παρουσία λίγο τόσο πριν όσο και κατά την ανάπαυλα του αγώνα.


Η αποστολή της ιστορικής ομάδας θα φτάσει αύριο το πρωί στο νησί μας ,  θα μεταβούν με πούλμαν που θα την παραλάβει στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια θα ακολουθηθεί το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί μετά από συνεργασία των διοικήσεων των δύο ομάδων, το οποίο πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, επίσκεψη και βόλτα στην αγορά ( όπου θα γευθούν τις παραδοσιακές λουκουμάδες ), επίσκεψη στα γραφεία του τοπικού συνδέσμου της ΑΕΚ και γεύμα σε παραθαλάσσια ταβέρνα.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgx1vHB3e96FOHK5K2ioCC7AhPKxCOHoT1s7Feew1_WsKBPjBb8mlxiJeYxSmSvVyKUGa0wbV83KBfTQVAYFKC289-E7RjKieEvEer2AvvhGIXEUhVNdP1kzzfrHR21WVDUCDKURt2xxbEs/s1600/u-21_omadaL.jpg

Η σύνθεση της αποστολής της Αθηναϊκής ομάδας, έως αυτή την ώρα, είναι γνωστή κατά τα 3/4 ( έχουν γνωστοποιηθεί 12 από τους 18 ποδοσφαιριστές ) με τις πιθανότητες μοιρασμένες, τα υπόλοιπα ονόματα της αποστολής να γίνουν γνωστά απόψε το βράδυ έως αύριο νωρίς το πρωί.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGtNOVJ2hO04tF93AFO53CN6OUwiFDzmG0eESlZlQ1C_3czFQJYUTG886A3MqbcfWAtf6ksURh5zsqjxnrptW5V7AS0l4pSoS1ATN4ZMxAFNobIJYlbLExUJoiYTzBbLwmELStXzsiq1-z/s1600/1576296.jpg

Από τους ποδοσφαιριστές που ήδη είναι γνωστό πως θα ταξιδέψουν στο νησί ξεχωρίζουν κάποιοι που όπως πιστεύεται σε πολύ λίγο καιρό θα αγωνίζονται στην Σούπερ Λιγκ ....




Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο επιθετικός της ομάδας Under-20 της ΑΕΚ, Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι. Ο Χιμένεθ από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα ξεκαθάρισε ότι θέλει να αξιοποιήσει τους νεαρούς παίκτες της Ένωσης και τώρα κάνει την δήλωσή του πράξη. Εισηγήθηκε στη διοίκηση της ΑΕΚ να προτείνει στον Αμπντουραχμάνι επαγγελματικό συμβόλαιο.
Αυτός που πρώτος είχε ανακαλύψει το ταλέντο του 18χρονου παίκτη ήταν ο Ντανιέλ Μπατίστα. Ο παίκτης βελτιωνόταν συνεχώς εδώ και 2 χρόνια και τελικά οι κόποι του ανταμείφθηκαν, αφού σήμερα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και από την 01/01/2011 θα θεωρείται και τυπικά επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της Ένωσης.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων (U-20) του συλλόγου Serxhio Abdurahmani υπέγραψε σήμερα επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 31/12/2015, το οποίο θα έχει ισχύ από την 1/1/2011»



Στο μικροσκόπιο του Χιμένεθ

Οι Ντούμπερετ και Κλοναρίδης ανεβαίνουν στους Θρακομακεδόνες για να τσεκαριστούν από τον Ισπανό τεχνικό της ΑΕΚ

Την αρχή έκαναν τέσσερις ποδοσφαιριστές από την δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ, την δεύτερη κιόλας μέρα του Μανόλο Χιμένεθ στην ομάδα. Οι Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι (18 ετών, επιθετικός), Γιώργος Νικόλτσης (18 ετών, επιθετικός), Βίκτωρ Πλάτζος (18 ετών, δεξί μπακ) και Χάρης Στέργιος (17 ετών, αμυντικό χαφ) προπονήθηκαν στους Θρακομακεδόνες και ο Ισπανός προπονητής της Ενωσης σχημάτισε γνώμη για αυτούς. Ο Νικόλτσης είχε ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την ΠΑΕ, ενώ το ίδιο έγινε τώρα και με τον Αμπντουραχμάνι.
Ωστόσο, ο Χιμένεθ πιστός στο πλάνο της αξιοποίησης των Ακαδημιών της ΑΕΚ και των ταλέντων που υπάρχουν σε αυτές, σε συνεργασία με τον Χριστόφορο Κόλα που ηγείται πλέον των «κιτρινόμαυρων» τμημάτων Υποδομής αποφάσισε να τσεκάρει από κοντά ακόμα δύο ποδοσφαιριστές της δεύτερης ομάδας. Ο λόγος για τον Κρίστοφερ Ντούμπερετ (δεξιά στην φωτό) και τον Γιώργο (Ντορίαν) Κλοναρίδη (αριστερά στην φωτό). Ο πρώτος είναι κεντρικός αμυντικός και είναι 17 ετών (γεννημένος στις 28/04/1994) και ο δεύτερος είναι επιτελικός μέσος και είναι 18 ετών (γεννημένος στις 28/07/1992).
Οι δύο ποδοσφαιριστές έπαιξαν σε όλο το ματς το περασμένο Σάββατο απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Παλλήνη, εκεί που ο Χιμένεθ είδε τον αγώνα παρέα με συνεργάτες του, τον Σταύρο Αδαμίδη και τον Βασίλη Δημητριάδη. Μάλιστα, τους ξεχώρισε και για αυτό αποφάσισε να δοθεί εντολή να ανέβουν στους Θρακομακεδόνες για να κάνουν προπόνηση με την πρώτη ομάδα.


Θοδωρής Μοσχονάς             20             Τερματοφύλακας

[thumb.jpg]Σχόλια για τον Μοσχονά από το Ζέεφελντ :

"Προσπαθεί να αντεπεξέλθει σε ένα ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα για την ηλικία του, είναι μόλις 19 ετών. Ταλαντούχος και ιδιαίτερα ευλύγιστος, ίσως αν δουλέψει σωστά σε 3-4 χρόνια να είναι βασικός στην ΑΕΚ".

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.