Τετάρτη, Δεκεμβρίου 29

Νικήτρια η ΑΕΚ για καλό σκοπό (aek365) ...(aek1924)

 http://www.apn.gr/wp-content/uploads/2010/01/375px-aek_logosvg.png


Νικήτρια η ΑΕΚ για καλό σκοπό


 Σε φιλικό αγώνα στη Χίο, η ομάδα Νέων της ΑΕΚ επικράτησε 1-0 της Μικρασιατικής - Γέμισαν το γήπεδο οι φίλοι της τοπικής ομάδας - Βροντερό «παρών» από την «Οriginal» Χίου

Δύο ομάδες με παρόμοια ιστορία, ίδιο σήμα, ίδια φανέλα και για τον ίδιο σκοπό τέθηκαν αντιμέτωπες το απόγευμα της Τετάρτης. Η ομάδα Νέων της ΑΕΚ αντιμετώπισε την Μικρασιατική Χίου 1924, σε φιλικό αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο «Ειδικό» Δημοτικό Σχολείο του νησιού.
Η καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι άνθρωποι της Μικρασιατικής με το στολισμό του γηπέδου, σε συνδυασμό με το ωραία θέαμα που χάρισαν στους φιλάθλους τα παιδιά, «ζέσταναν» το Δημοτικό Στάδιο του νησιού, παρά το τσουχτερό κρύο.
Το γήπεδο (σχεδόν)γέμισε, ενώ συγκεντρώθηκε ένα αρκετά αξιοσέβαστο ποσό.
Στο γήπεδο, «βροντερό παρών» έδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων Original Χίου, οι οποίοι νωρίτερα, το μεσημέρι, υποδέχθηκαν την «κιτρινόμαυρη» αποστολή στα γραφεία τους.
Για την ιστορία, η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0, χάρη σε γκολ του Μούχι, ενώ από πλευράς ΑΕΚ πήραν χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά που πήρε μαζί του ο Ντανιέλ Μπατίστα στο νησί.
Πριν την έναρξη του αγώνα, βραβεύτηκε ο προπονητής της Ομάδας Νέων της ΑΕΚ, Ντάνιελ Μπατίστα.
Η αποστολή της Ένωσης γυρίζει γεμάτη παραστάσεις, εμπειρίες και αγάπη από τη Χίο, με τους νεαρούς άσους της ΑΕΚ να φεύγουν από αύριο σε νέα άδεια, εξαιτίας των εορτών της Πρωτοχρονιάς. Άλλωστε, οι υποχρεώσεις της ομάδας Νέων αρχίζουν από την επόμενη εβδομάδα.

 aek1924.gr

Μίλησε η Κιτρινόμαυρη καρδιά της επαρχίας
Συντάχθηκε απο τον/την Maria_21r   
Τετάρτη, 29 Δεκέμβριος 2010 20:04
aek-xios4Σε μια απίστευτη μέρα εξελίχθηκε το ταξίδι της ομάδας νέων στην Χίο. Μπορεί η υποδοχή τους στο αεροδρόμιο να μην ήταν τόσο εντυπωσιακή αλλά όσο περνούσε η ώρα η Original έδινε το παρόν και έκανε τους μικρούς να χαμογελούν.Μετά την άφιξη τους στο νησί οι παίκτες οδηγήθηκαν στο σύνδεσμο μίλησαν με τους φιλάθλους της ομάδας και έκαναν μια μικρή βόλτα στο κέντρο της πόλης. Αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που θα ακολουθούσε.
Το Δημοτικό Στάδιο της Χίου γέμισε, με την Original να δίνει τον παλμό. Χαρτάκια, καπνογόνα και συνθήματα έκαναν την εμφάνιση τους με τους Χιώτες να αποδεικνύουν ότι η καρδιά της ΑΕΚ χτυπάει παντού και όχι μόνο στην Αθήνα. 
Πριν τον αγώνα αλλά και κατά την διάρκεια του ημιχρόνου από τα μεγάφωνα aek-xios1του γηπέδου ακουγόταν η ιστορία των δύο ομάδων, οι τίτλοι που έχουν κατακτήσει καθώς και οι ύμνοι των δύο ομάδων. Εκτός από αυτά τα παιδία από της ακαδημίες της Μικρασιατικής έπαιζαν μεταξύ τους με σκοπό να ψυχαγωγήσουν τον κόσμο.
Τα κιτρινόμαυρα μπαλόνια που υπήρχαν περιμετρικά του γηπέδου έκαναν ακόμα καλύτερο το κλίμα που επικρατούσε.
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού βραβεύτηκαν τόσο ο Ντάνιελ Μπατίστα όσο και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες της Κιτρινόμαυρης αποστολής.
Σε ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά τα παιδιά της Ένωσης επικράτησαν με 0-1, παίζοντας αρκετά καλή μπάλα. Ο προπονητής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και περισσότερο σε αυτούς που δεν αγωνίζονται αρκετά στο πρωτάθλημα.
aek-xios2Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Άμπνελ Ραχήν. ( Η ΑΕΚ σημείωσε άλλα δύο τέρματα που υποδείχτηκαν ως off side).
Τέλος αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν για το σημερινό παιχνίδι και για την παραμονή των παικτών στο νησί της μαστίχας.
Στην ομάδα της Μικρασιατικής που δέχτηκε να αγωνιστεί.
Στο σύνδεσμο της original Χίου που για ακόμα μια φορά έδειξε ότι βρίσκετε δίπλα σε όλα τα τμήματα της ΑΕΚ.
Μακάρι τα χρήματα που μαζεύτηκαν και θα δοθούν στο ειδικό δημοτικό σχολείο να είναι αρκετά ώστε να βοηθήσουν τα παιδιά που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

*Επιμέλεια: Τσίχλα Μαρία

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.