Κυριακή, Δεκεμβρίου 19

Καλά Χριστούγεννα!


Η πρώτη φωτογραφία έχει τραβηχθεί στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης Δάφνη-Μίκρα και αποτυπώνει την παρουσία φιλάθλων της γηπεδούχου Δάφνης στην ταράτσα πάνω από τα αποδυτήρια και σε απόσταση λίγων μέτρων από τον αγωνιστικό χώρο και τον επόπτη γραμμών.Η παρουσία κόσμου στο χώρο αυξάνονταν λεπτό με το λεπτό έως ότου γέμισε.

Η δεύτερη κάτω φώτο είναι από τις κερκίδες την ίδια στιγμή, εκεί όπου διακρίνονται πολύ καθαρά οι δύο ισχυροί άνδρες της διαιτησίας στο νησί μας, ο πρώην αρχιδιαιτητής κος Ρούλης και ο νυν κύριος Μαχαίρας να παρακολουθούν το ματς ευρισκόμενοι και οι δύο στο γήπεδο πολύ πριν από την έναρξη του.

Τη χαριστική βολή στην φιλοξενούμενη, των αποφάσεων του άρχοντα του αγώνα ( αποφάσεις που ακολούθησαν το μαγειρείο του πρώτου ημχ. από τον ίδιο) την έδωσε η δίκαιη αποβολή του Φ.Κουτελάκη ο οποίος ανταπέδωσε τις ύβρεις στις ύβρεις των οπαδών της γηπεδούχου, οι οποίοι και βρίσκονταν στην ταράτσα της πρώτης φωτογραφίας.


Δεν θα αναλύσω τη συμπεριφορά των ''φιλάθλων'' προς τον ποδοσφαιριστή, επί του θέματος αυτού έχουν πάρει θέση άπαντες οι ασχολούμενοι με το ποδόσφαιρο, δημοσιογράφοι επαγγελματίες και μη μέχρι και ψυχολόγοι έχουν καταπιαστεί με το θέμα, αλλά θα το δω ( και θα το προσπεράσω ) απλοϊκά...Οπαδοί είναι τη κάνουν και λένε αυτό που αυτοί εκτιμούν πως θα σπρώξει την ομάδα τους.


Ούτε τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή θα προσπαθήσω να εξηγήσω, αν και εκ των πραγμάτων δεν ήταν  σωστή η αντίδραση του ( αντιεπαγγελματική συμπεριφορά δεν μπορούμε να καταλογίσουμε σε ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή) ...
Εν κατακλείδι, κάποιοι θα ρίξουν το φταίξιμο στους φιλάθλους, κάποιοι άλλοι στον ποδοσφαιριστή και κάποιοι τρίτοι και στις δύο πλευρές.


Και όμως δεν φταίνε αποκλειστικά αυτοί, ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
Οι πιθανότητες να συνέβαινε το περιστατικό ως συνέβη και να δεχθεί η φιλοξενούμενη 2η κόκκινη κάρτα στο συγκεκριμένο σημείο του αγώνα, θα ήταν μηδαμινές ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ.


Υπάρχει ή δεν υπάρχει κύριοι υπεύθυνοι απόφαση και ρητή ΕΝΤΟΛΗ να ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ???


ΓΙΑΤΙ  ''κύριε'' διαιτητά αρχίσατε το παιχνίδι παρ' όλα αυτά??? Δεν το γνωρίζατε ή δεν σας ενημέρωσαν???

ΓΙΑΤΙ ακόμη και μετά το επεισόδιο επιτρέψατε τη παρουσία του κόσμου εκεί, από όπου έπρεπε να περάσουν υποχρεωτικά οι ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης που αποβλήθηκαν και πολύ εύκολα θα μεγάλωνε η ένταση και τα επεισόδια???


ΓΙΑΤΙ  κύριε παρατηρητά του αγώνος δεν επιληφθήκατε του θέματος και συναινέσατε  να ξεκινήσει το ματς??? 


ΓΙΑΤΙ οι  κύριοι - κύριοι αρχιδιαιτητές, πρώην και νυν δεν επενέβησαν στην εξόφθαλμη παρανομία, παρατυπία, όπως διάβολο θέλετε πείτε το !!??!!


Ο ποδοσφαιριστής Φ.Κουτελάκης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στη διοίκηση και στους συμπαίκτες του γιατί έτσι πρέπει να γίνει.
ΟΜΩΣ τον ποδοσφαιριστή δεν τον προστάτεψε κανείς σας.
ΕΣΕΙΣ προκαλέσατε την ένταση.
ΕΣΕΙΣ βρίσατε τον ποδοσφαιριστή από τη ταράτσα και ΕΣΕΙΣ βρίσατε τους ανθρώπους στην ταράτσα.



ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΑ  ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .




Ακόμα και μετά το επεισόδιο, ακόμα και τότε ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ.
Μάλιστα σε διαμαρτυρία παράγοντα σχετικά με τις ύβρεις που συνεχίζονταν, απαντήσατε ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ και ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος οποιασδήποτε επέμβασης- προσωρινής διακοπής του αγώνα .
Κύριε πρόεδρε της ΕΠΣ αυτό λένε οι οδηγίες που έχετε δώσει στους διαιτητές??



Κοίτα να δεις τελικά,  που αυτός που κατηγορείται πως είναι μακρυά από το νησί και τα τεκταινόμενα και κάνει πως τα ξέρει όλα....τσάμπα κατηγορείται...

1 σχόλιο:

  1. απο ο,τι διαβαζω κι ο Πυργος εχει εντονα παραπονα απο Επιτροπακη
    πλακα-πλακα αν οι αγωνες γινονται χωρις διαιτητες ισως ειναι καλυτερα,τετοιο τζερτζελο δε νομιζω να γινοταν

    υγ μωρε λες ο χαμος να γινεται γιατι δεν εχουμε ομαδα στη Δ?περσι δε θυμαμαι τετοιο χαμο,αληθεια οποιος παρει το πρωταθλημα θα παει στη Δ του χρονου ή θα ξεφτιλιστουμε για αλλη μια φορα?
    ΑΑΑΑΑ,ενα σωρο Χιωτες εφοπλιστες,μια ομαδα στο ποδοσφαιρο να στηριξουν να ανεβει?

    εδω σε μια γωνια του Αιγαιου θα μαραζωνουμε μονοι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.