Δευτέρα, Δεκεμβρίου 27

aek365.gr

 Δύο μέρες πριν από το μεγάλο φιλικό της Μικρασιατικής.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgg0bbtovNLpIayvkh8QfBEDvyepw8e_2Dy-XGA5MAWic30BYgibF9zDjR1338mDntINTmW9xNb0skUArshQI_wQKThreE4VNB-QGCiscvyDnmxFREdS-76V0XzHoA9f_zBiX6R8LueHEo-/s1600/batista.jpg

 Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Νέοι

Αφού αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα οι παίκτες της ΑΕΚ, προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς - Τη Τετάρτη φεύγει για Χίο η αποστολή.

 

Επέστρεψαν στα... βάσανα, έστω και για λίγο ο Ντανιέλ Μπατίστα, οι συνεργάτες του και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Στη προπόνηση που έγινε στο γήπεδο του Καπανδρητίου έδωσαν όλοι το «παρών».
Ο Ντανιέλ Μπατίστα, αφού ευχήθηκε σε όλους τα καλύτερα, τους έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο, όπου και ακολούθησαν συντηρητικό πρόγραμμα.
Τη Τετάρτη, η ΑΕΚ(U20) φεύγει για τη Χίο όπου θα δώσει φιλικό αγώνα με τοπική ομάδα, μετά από πρόσκληση που έγινε τη περασμένη εβδομάδα.
Με την επιστροφή της αποστολής, στους παίκτες της ΑΕΚ, θα δοθεί νέα άδεια, ενόψει του εορτασμού της Πρωτοχρονιάς.

 aek365.gr

 Ρεπορτάζ από τον ίδιο ιστότοπο σχετικά με την ομάδα των νέων.

Θετικότατες εντυπώσεις ο Σέρζιο
Ο Ισπανός τεχνικός, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, κ, Μορίγια, τον μεταφραστή του και τους Αδαμίδη, Δημητριάδη, παρευρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Παλλήνης όπου η ΑΕΚ (U 20) αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών. Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, είδε από κοντά αγωνιζόμενους τους Αμπντουραχμάνι και Νικόλτση, οι οποίοι συμμετέχουν στις προπονήσεις της ΑΕΚ και, πλέον, είναι και οι δύο επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές άφησαν ικανοποιημένο τον Χιμένεθ με την απόδοσή τους, ιδιαίτερα ο Σέρζιο Αμπντουραχμάνι, ο οποίος είχε και μία-δύο καλές περιπτώσεις να χρηστεί σκόρερ.
Το σχόλιο για το Μοσχονά
Πολύ καλή άποψη φαίνεται πως έχει ο Χιμένεθ και για τον νεαρό τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Θοδορή Μοσχονά. Ο πορτιέρο της Ένωσης, αγωνίζεται με την ομάδα Νέων, ωστόσο προπονείται κανονικά με την πρώτη ομάδα στους Θρακομακεδόνες. Ο Χιμένεθ δεν ήταν λίγες οι φορές που αναφέρθηκε στον Μοσχονά κατά τη διάρκεια του αγώνα, τονίζοντας ότι έχει δυνατότητες αλλά θέλει ακόμη δουλειά στα πόδια(και ιδιαίτερα στα βολέ).
Ξεχώρισαν Βλάχος, Εγγλέζου
Από τους ποδοσφαιριστές του Ντανιέλ Μπατίστα και πάλι αυτοί που «έκλεψαν» τη προσοχή του 46χρονου τεχνικού ήταν οι Βλάχος, Εγγλέζου, Μανωλάς και Ρομπς. Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές ήταν μεταξύ των διακριθέντων της Ένωσης στον Σαββατιάτικο αγώνα με τον πρώτο να έχει μπει στο... μάτι του Χιμένεθ εδώ και καιρό.
Ο βοηθός του Χιμένεθ, Μορίγια, καθόταν συνεχώς δίπλα του και σημείωνε κάθε παρατήρηση του Ισπανού τεχνικού σε ένα μπλοκάκι. 

και από το sentragoal.
Αυτοί που ξεχωρίζουν

Στην ομάδα νέων της ΑΕΚ υπάρχουν παίκτες που μπορούν να εξελιχθούν. Οπως τονίζουν οι προπονητές τους, κανείς δεν είναι ακόμα έτοιμος για την πρώτη ομάδα, αλλά με σωστή δουλειά, προσοχή και καλές συνθήκες, μπορούν να εξελιχθούν. Υλικό υπάρχει, αλλά το θέμα είναι πάντα ο χειρισμός του. Για παράδειγμα, στην Ενωση μιλούν με εξαιρετικά λόγια για τον Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι, τον 18χρονο επιθετικό από την Αλβανία, που είναι μέλος της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας επί χρόνια και είναι παίκτης που σκοράρει... ακατάπαυστα.

Εξαιρετικές συστάσεις συνοδεύουν και τον 18χρονο δεξιοπόδαρο επιθετικό Βίκτωρα Κλωναρίδη, που ξεχωρίζει για τον εντυπωσιακό διασκελισμό του, όπως και τον επίσης 18χρονο Ακη Δημητρίου, μεταγραφή της ΑΕΚ από τον Πανιώνιο, ο οποίος αγωνίζεται ως επιτελικός χαφ. Πολύ καλά λόγια ακούγονται και για τον Νικόλα Εγγλέζου, 17 ετών, που καλύπτει την αριστερή πλευρά. Σε καλό επίπεδο λέγεται πως είναι και ο Κύπριος Γιώργος Αρέστης, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Μεγαλονήσου, καθώς μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής.

Ωστόσο, ζητούμενο είναι πώς θα δουλευτεί, καθώς είχε προβλήματα με τη σωματοδομή του και τραυματισμούς που προέκυπταν. Καλά λόγια ακολουθούν επίσης τον 18χρονο επιθετικό Γιώργο Νικόλτση, αλλά και τον -επίσης 18χρονο- δεξιό μπακ Βίκτωρα Πλάντζο. Βέβαια, στη δεύτερη ομάδα υπάρχει και ο γιος του Στέλιου Μανωλά, ο Κωνσταντίνος, που αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και δείχνει εξαιρετικά στοιχεία.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... d=70042735

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.