Τετάρτη, Αυγούστου 10

Θέλουμε να παίξουμε Δέλτα και θα παίξουμε...




Kolpo Grosso από τους ποδοσφαιριστές της Μικρασιατικής που με μπροστάρηδες τους αρχηγούς της ομάδας, απαίτησαν από το δ.σ συνολικά και τον πρόεδρο ειδικά, να πάρουν πίσω τις παραιτήσεις και να συνεχίσουν την προσπάθεια για να συμμετάσχει η ομάδα ΤΟΥΣ στη δ'εθνική κατηγορία, θέτοντας ταυτόχρονα τον εαυτό τους στη διάθεση της διοίκησης και στηρίζοντας με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ αυτή τη προσπάθεια...
Οι κατηγορίες και ο καταλογισμός σε εκείνους, ως υπαίτιους για τη μη συμμετοχή της ομάδας ΤΟΥΣ στην δ'εθνική, ήταν βαρύς και άδικος... Το φώναζαν τόσες ημέρες, πλέον με τη σημερινή τους κίνηση πέρασαν από τη θεωρία στη πράξη και πιθανότατα στην ιστορία.

Όλα δείχνουν πως αύριο κοντά στους ποδοσφαιριστές ( και σε αυτό το θέμα αυτοί πήραν πρωτοβουλία) θα βρεθούν και πρόσωπα της διοίκησης που ήταν μακρυά το τελευταίο διάστημα και πια η συσπείρωση στη Μίκρα τείνει να γίνει πρωτοφανής.


Με τις ημερομηνίες να μην είναι απαγορευτικές πλέον είναι κοντά κάτι που μέχρι πριν από λίγες ώρες φάνταζε ακατόρθωτο.
12 Αυγούστου η δήλωση συμμετοχής και 25 Σεπτεμβρίου η σέντρα.
Απομένουν δηλαδή 3 μέρες για να δηλώσει συμμετοχή η ομάδα και 22 μέρες από σήμερα για να συμπληρώσει το ρόστερ της.
Οι μέρες δε που απομένουν για τη σέντρα του Πρωταθλήματος 47.


Όπως και να έχει, ότι και να βγάλει το αύριο, όποιο αποτέλεσμα κι αν έχει αυτή  η προσπάθεια, για τη Μίκρα η σημερινή ημέρα ήταν όμορφη και ''βαριά''...όπως η ιστορία της και η φανέλα της...

18 σχόλια:

  1. makari!!! alla poly esiodoksia vlepo ksafnika. paiktes gia ti D' den iparchoun,o xristoforos tha girisei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. opws to les.oti kai na ginei bravo sta paidia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to xristoforo tha ton gyrisoun pisw kai auton oi paiktes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΛΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.
    ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΔΕΛΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. a re tsafara!!!!!
    megalos paikths!!!
    megalos magkas!!!
    megalos hgeths!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σγούτα, Κομματά, Καρυδιά, Φαφαλιέ, Κουρούνη, Λοίζο,Θανάση, Μιχαιλίδη,Σκανδάλη και οι υπόλοιποι, μην αγχώνεστε για το μέλλον της ομάδας όσο τα παιδιά της φωτογραφίας, παραμείνουν στην ομάδα.
    Ούτε λεφτά θέλουν,ούτε τίποτα, μόνο ειλικρίνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. tsafara, min pareis frago, kai gine kai esi enas mikrasiatis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. sixaritiria se ola ta paidia tis mikras pou voithisan na paei i omada d ethniki.
    i dioikisi edeikse oti sta diskola "strivein dia tou aravonos"..krima
    alla eixan iposxethei na paei i omada d ethniki.
    an den itan auta ta paidia, kai ennoo tis fotografias, kai kapoioi alloi, opos baxantouris, glikas alex,i omada tha eixe dialisei prin kapoia xronia kai tora den tha pigaine d ethiki.
    krima stin dioikisi, poy den analave tis euthines tis kai prospathise na tis rikseis stous paixtes, krima ston dimitri, pou ta paidia ton agapoun toso poli kai autos tous to antapedose me ton kalitero tropo me tin anakoinosi pou evgale, bravo sta paidia tis mikras. mas kanate perifanous pali.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kala krasia noris t thimithakate tora pia einai arga xoris organosi k paixtes tha einai mia xronia EFIALTIS o enthousiasmos mexri tn noemvri tha exei paei peripato den einai a topiko na mazeyteis 15 aygoustou k n paikseis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. twra ta xairia vazoyn 3 gkol sto leonta kai pairnoyn 3000 eyropoula

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχως η ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ((και ισως η ΖΗΛΙΑ και το ΚΟΜΠΛΕΞ ))μερικον δε τους αφηνει να δουν οτι το ποδοσφαιρο ειναι γιορτη !!!!Δεν χρειαζετε παντα να κερδιζεις για να εισαι ευτυχισμενος,ουτε να σου γεμιζουν την τσεπη τα Ευρω,για να το ευχαριστιεσαι!!!ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΗΘΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ,Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ


    ΓΙΑ ΤΗΝ Ο Μ Α Δ Α ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!! ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!!!ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ!!!!((((ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΛΑΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΜΕΣΑ))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. an den paisi to lili to topi den klotsiete re xipnate peia ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ .ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ(ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ)ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΕ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ , ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ.ΑΞΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Δ. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΠΑΛΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ 5 ΕΠΙ 5.ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ 7000 ΚΑΙ 8000 Ε ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΑΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. poioi einai re paneksypne oi misthoforoi pou anafereis ??? kai giati ayto pou ekanan oi paixtes tis omadas tis mikrasiatikhs den to ekanan 1 mhna nwritera ??? kai na min asxolithoun katholou me ta pazaria pou ekanan me thn dioikhsh gia to posa tha paroun ??? kai sthn telikh an den theloun mistoforous sthn omada as tous diwksoun !!! kai na paei h omada monh tis me tous dikous tis paixtes !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λάθος η λέξη μισθοφόροι κατά την ταπεινή μου άποψη.
    Για τα παιδιά της Μίκρας τώρα μεγάλε πρέπει να ξέρεις ότι από την αρχή είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν θέλουν μία για να παίξουν με υπό τον όρο πως δεν θα κουβαλήσουν από τη διοίκηση φύκια με αμοιβές μεταξωτών κορδελίων...Γκέγκε??
    Και τα φύκια που πληρόνονται αντί μεταξωτές κορδέλες τα ξέρει όλη η χίος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. to kako me tin mikra einai pos stin dioikisi iparxoun kapoia atoma oi opoioi einai politikoi kai pano apo ola vazoun to diko tous simferon kai oxi tis omadas. ligoi einai autoi pou agapoun pragmatika tin imada, o loizos, o komatas , o kourounis, o skandalis. opos kai na exei, makari oloi mazi na ta kataferoun kai na paei i omada(kaneis den exei apaitisei gia to pos tha stathei) stin d ethniki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.