Πέμπτη, Αυγούστου 11

Η Μικρασιατική σε Goal News και ΩΡΑ για Σπορ

Μετά από πάρα πολλά χρόνια η πρωταθλήτρια του νησιού μας αναφέρεται ξανά σε δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου, πανελλήνιας εμβέλειας και μάλιστα ταυτόχρονα σε δύο εφημερίδες...

Ο λόγος για το ''Goal '' και την  ''Ώρα για Σπορ '' που φιλοξενούν και οι δύο ρεπορτάζ μεγάλης έκτασης στη σημερινή τους έκδοση.






GOAL NEWS

13 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ; ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΟΙΚΗΤΙΚΑ. ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;
    ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή είναι Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΧΙΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. a re lamogiomanavi vazeis daktilo pali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. apo to pouthena,tora mas endiaferei kai pies efimerides mas exoun!!!!!! prosoxi omos giati oi efimerides tha grafoun kai to ximona ta apotelesmata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΤΙ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ?ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ???ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ Δ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ?ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ!!!ΣΑΣ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΩΡΑ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10519&subid=2&pubid=128746826

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11.07 χαλάρωσε με τους παικταράδες γιατί ο Σεπτέμβριος και οι υπόλοιποι μήνες έρχονται....
    Πάντως είναι μεγάλη επιτυχία των παιδιών που πήραν την απόφαση αυτή και μπράβο τους!!!
    Η διοίκηση τώρα να ''ξεκολλήσει'' και να κινηθεί όπως πρέπει!!!
    Καλή επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. esi( 6:19 μ.μ.) me ta megala @@a kanonise na exis kai megales tsantes apo to septemvri gia na xorane polla pramata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. bravo sta paidia tis mikras,evalan pano apo olous tin fanela,magia pou ligoi kanoun,kai ston xristoforo,sugxaritiria einai anthropos! tora sas euxomai,kali maxi,kai oti kataferete,ligi sumasia exoun ta apotelesmata.sumasia exei i sumetoxi,kai o termatismos,opia thesi kai na einai! kouragio se olous,mesa apo tin kardia mou .TASOS PARMAKLIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ.Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟ . ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΟΥΔΕΤΕΡΕΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Η ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΜΙΚΡΑ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΛΛΟΝ ΟΜΑΔΟΝ (ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΩΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ Τάσο Παρμακλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.