Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 1

Στις 3 Οκτώβρη η κλήρωση του 9ου ομίλου


Ορίστηκαν από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής οι ημερομηνίες των κληρώσεων στους δέκα ομίλους, που τελικά θα γίνουν σε τρεις διαφορετικές δόσεις, όπως συνέβη τα προηγούμενα χρόνια.
Η αρχή θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο, όπου θα λάβει χώρα η κλήρωση του 10ου ομίλου. Την επομένη (3 Οκτωβρίου) η διαδικασία θα φιλοξενηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στην Αθήνα και στην κληρωτίδα θα μπουν οι ομάδες των ομίλων 5, 6, 7, 8 και 9. Το φινάλε στις κληρώσεις θα δοθεί στις 4 Οκτωβρίου στην Ημαθία, όπου θα γίνει η κλήρωση για τους πρώτους τέσσερις ομίλους.
Ολες οι κληρώσεις θα ξεκινήσουν στις 12.00 υπό την παρουσία, βέβαια, μελών της τριμελούς Επιτροπής. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο το πρωτάθλημα να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου, δηλαδή μία εβδομάδα νωρίτερα από τη νέα ημερομηνία έναρξης, εφόσον η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει με τις εκκρεμοδικίες στις υποθέσεις των ομάδων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.