Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23

Πως αλλάζουν οι καιροί !!!

Ποιος δε θυμάται το πόλεμο ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΣΧ και νυν πρόεδρο της ΚΕΔ με τον αρχαιότερο ρεπόρτερ της διαιτησίας στη χώρα μας, κύριο Δουκάκο??
Δηλώσεις, αντιδηλώσεις, καταγγελίες εκατέρωθεν, τούβλα, λάσπη και μηνύσεις στο προσκήνιο για πολύ καιρό...
Όλα αυτά, όμορφα και μαγικά είναι Π-Α-Ρ-Ε-Λ-Θ-Ο-Ν.
Πλέον ο ρεπόρτερ συμβουλεύει ( κατά τα λεγόμενα του )που και που τον πρόεδρο.
Απολαύστε αποσπάσματα από τη  συνέντευξη του κ Δουκάκου στον Θ.Σινανογλου...
Η γαρνιτούρα στη κουβέντα που πάει ωσάν μουστάρδα να σκεπάσει όλες τις υπόλοιπες γεύσεις, η αναφορά στον πρόεδρο του ΝΟΧ.




Ο πιο παλιός ρεπόρτερ διαιτησίας Βαγγέλης Δουκάκος στο «ΦΩΣ»

~ Πώς τα βλέπεις τα πράγματα φέτος με τη διαιτησία;
«Τα βλέπω καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά! Αν θυμάσαι, πέρσι και πρόπερσι στο «ΦΩΣ» ήμουν πολύ απαισιόδοξος στις αρχές κάθε σεζόν κι έλεγα ότι θα έχουμε παρατράγουδα»…
«Όλοι φοβούνται. Και οι διαιτητές δεν σηκώνουν πια τα τηλέφωνα και οι παράγοντες δεν τηλεφωνούνε. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα για τους εξής λόγους. Σύμφωνα με ντιρεκτίβα της ΦΙΦΑ ανέλαβε την ΚΕΔ ένα μίγμα παραγόντων και παλιών διαιτητών οι οποίοι συνεργάζονται μεταξύ τους άψογα για την ώρα. Περνάνε νέο μήνυμα ότι δεν θα είναι διαιτητοφάγοι! Άνθρωποι είναι και οι διαιτητές, κάνουν λάθη, τέλειος δεν είναι κανείς. Και είναι καλό που ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ είναι άφθαρτος, γιατρός, παθιασμένος με το ποδόσφαιρο».
~ Τι ξέρεις για τον Σαρρή; Πες μου κι άλλα γι’ αυτόν.
«Είναι θιασώτης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου και παρά το φόρτο εργασίας με το ιατρείο του έδωσε άλλο αέρα στην ΕΠΣ Χίου. Ο ένας από τους γιους του είναι τερματοφύλακας της Χίου στο πόλο! Η οποία πάει να πάρει τα σκήπτρα από τον Ολυμπιακό φέτος στο πόλο, πήρε μεταγραφές τόσους πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, τον Χατζηθεοδώρου, τον Βλοντάκη, τον Ντόσκα, τον Θεοδωρόπουλο, πήρε κι ένα Σέρβο παικταρά διεθνή και πρωταθλητή Ευρώπης με την Παρτιζάν. Παππής λέγεται ο πρόεδρος της Χίου και είναι φανατικός Ολυμπιακός»!
~ Ποιος τον όρισε πρόεδρο αυτόν στην ΚΕΔ;
«Στην ουσία η ηγεσία της ΕΠΟ, δηλαδή ο Πιλάβιος, μετά την άρνηση του Σταθόπουλου να αναλάβει, επειδή ως παλιός ο Σταθόπουλος ξέρει πόσο ηλεκτρική είναι αυτή η καρέκλα… Επέλεξαν τον Σαρρή γιατί είναι άφθαρτος. Εγώ είπα στον Σαρρή ότι τα τηλέφωνά του πρέπει να τα κλείσει τώρα τον Αύγουστο ενόψει των επιλογών, διότι θα τον τρελάνουν. Όμως αυτός μου είπε ότι θα το έχει ανοικτό και δεν φοβάται τίποτα, μάλιστα ήδη έχει συγκρουστεί με ορισμένους που πήγαν να του ζητήσουν ρουσφέτια! Δεν κοιμούνται ορισμένοι διαιτητές τα βράδια τώρα, διότι έρχονται τομές! Να πάνε κάποιοι να ανάψουν καμία λαμπάδα στην Παναγία το 15αύγουστο γιατί μετά τις 15 του μηνός θα ακουστούν αρκετά μπαμ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.