Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 5

Αντίδοτο



Αντίδοτο

**«Ζουμ» στο ζήτημα που καίει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τις περικοπές των κρατικών επιχορηγήσεων, έκανε προχθές ένας άνθρωπος του πολιτισμού, η βουλευτής της Α' Αθήνας (ΠΑΣΟΚ) Πέμυ Ζούνη.
Χωρίς να «καίγεται» η ίδια, μια και δεν είχε ποτέ ενεργό συμμετοχή στα αθλητικά δρώμενα, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη: «Γιατί περικόπτονται κατά 51% εγκεκριμένοι προϋπολογισμοί για το τρέχον οικονομικό έτος». Σε αριθμούς, όπως παρατηρεί η γνωστή ηθοποιός, «52.196.300 ευρώ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, καθώς επίσης 40.731.939 ευρώ του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού περνούν στο αποθεματικό του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Η περικοπή είναι αντιαναπτυξιακή, αφού είναι γνωστό σε όλους μας ότι για κάθε ευρώ που ξοδεύεται για τον αθλητισμό, επιστρέφονται στην κοινωνία, άμεσα και έμμεσα, πολλαπλάσια οφέλη». Συμπλήρωσε δε: «Η πίεση, λόγω της οικονομικής συγκυρίας, επιβάλλει και την εξασφάλιση υγιών χώρων διαφυγής και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι το αντίδοτο στη βία και στα "στημένα" στοιχήματα». Υπάρχει περίπτωση να εισακουστεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.