Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23

Ο Όσιμ είχε πει για τη μπάλα τα γνωστά....

Ο Δώνης ...πλατείασε στον προβληματισμό....Διαβάζουμε ΌΛΟ το καλοκαίρι...
Στις 24 Σεμπτέμβρη αρχίζει το περιφεριακό..
Στις 12 Οκτώβρη Η δ' Εθνική...
Στις 18-19 Οκτώβρη...
Στις 24 Οκτώβρη και στις 3 του ίδιου μήνα η κλήρωση....


Το έχει πει και ο μου-μου-ες της Χίου ο Τζούμας....
Οι οίκοι ανοχής έχουν μια κάποια οργάνωση...Τη τσατσά στην υποδοχή, τα χαρτομάντηλα...μέχρι απόδειξη κόβουν...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ....μόνο οι οίκοι....


ΔΙΑΒΑΣΤΕ....
Ακόμη περισσότερο αναμένεται να παραταθεί η έναρξη του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής. Αυτό προέκυψε μετά τη σημερινή συνάντηση των μελών της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής στα γραφεία της ΕΠΟ νωρίς το μεσημέρι. Ολα δείχνουν ότι η πλέον πιθανή ημερομηνία για την πρεμιέρα είναι η 30η Οκτώβρη, ωστόσο δεν αποκλείεται το πρωτάθλημα να ξεκινήσει και μία εβδομάδα νωρίτερα, εφόσον ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις εκκρεμοδικίες στις υποθέσεις των ομάδων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, οι Βαγγέλης Τοπολιάτης, Γιάννης Παπακωνσταντίνου και Μιχάλης Τζανόπουλος απευθύνθηκαν στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, ο οποίος έδωσε το 'οκ' για μετάθεση της πρεμιέρας στις 30 Οκτωβρίου.

ΜΕΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ 10ου ΟΜΙΛΟΥ
Σε ό,τι έχει να κάνει με τις κληρώσεις, αυτή του 10ου ομίλου μένει ως έχει και θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο όμιλος της Κρήτης έχει συμπληρωθεί ήδη από τις 13 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, οι κληρώσεις για τους υπόλοιπους ομίλους ματαιώνονται και θα οριστούν σε νεότερες ημερομηνίες που θα γνωστοποιηθούν προς τα τέλη του τρέχοντος μήνα.

πηγή: periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.