Δευτέρα, Μαρτίου 19

Σαρρής: «Άξιος συγχαρητηρίων ο Κάκος»




Τα εύσημα στον Τάσο Κάκο  για την ορθή απόφασή του να διακόψει το ματς προκειμένου να προστατέψει τους ποδοσφαιριστές, έδωσε ο Γιώργος Σαρρής.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ με δηλώσεις του επεσήμανε πως ο διαιτητής του συνδέσμου Κέρκυρας διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σαρρής στον 
NovaΣΠΟΡ Fm:
«Για πρώτη φορά στην ιστορία ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει το ματς. Πρέπει να συγχαρούμε τον διαιτητή αλλά και τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που προσπάθησαν να σώσουν ότι μπορούν από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ πως αυτό είναι κυρίως θέμα χαρακτήρα γιατί υπάρχουν κάποιοι που δεν μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Ευτυχώς, στο χθεσινό ντέρμπι ο συγκεκριμένος διαιτητής κατάφερε να φέρει εις πέρας το έργο του.
Η διακοπή των ματς δεν είναι λύση αλλά η χθεσινή περίπτωση είναι ακραία. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν από όλους για να συνεχιστεί το ματς, δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς και έπρεπε να διακοπεί. Αυτά που βιώνουμε και θα βιώσουμε στο ποδόσφαιρο φέτος είναι μια εικόνα από το τι ζει η Ελλάδα σαν κράτος.
Πιστεύω πως πρέπει να καθίσουν όλοι και να τα δουν τα πράγματα σε άλλη βάση, και κυρίως όχι οπαδικά. Χωρίς να υπαινίσσομαι τίποτα, όλα αυτά πρέπει να σταματήσουν και για να γίνει αυτό χρειάζεται βοήθεια από παντού, και από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Σήμερα που συζητάμε τι έγινε στο ντέρμπι, όλοι λέμε «καλύτερα να είχε αναβληθεί». Αν όμως είχε αναβληθεί θα λέγαμε άλλα.
Δεν λύνονται αυτά τα προβλήματα μέσα σε μια μέρα αλλά αν ληφθούν κάποια απαραίτητα μέτρα, θα λυθούν. Παλιά λέγαμε πως τα σφυρίγματα των διαιτητών φέρνουν εντάσεις, τώρα όμως δεν γίνονται αυτά. Λάθη φυσικά και γίνονται αλλά πλέον δεν υπάρχουν τόσο κακές διαιτησίες και ειδικά στα ντέρμπι.
Στην διαιτησία γίνεται εδώ και μερικά χρόνια καλή δουλειά. Αν συνεχίσουμε έτσι, του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Πιστεύω πως ο κόσμος αρχίζει και εμπιστεύεται τους διαιτητές. Από την αρχή της σεζόν υπάρχει οδηγία σε ποιες περιπτώσεις θα διακόψει το ματς ένας διαιτητής και χθες εφάρμοσε απόλυτα τον κανονισμό».


chiospress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.