Δευτέρα, Μαρτίου 19

Π.Λιτσάκης: Ο διαιτητής μας καταδίκασε...

Οι δηλώσεις του Π.Λιτσάκη στη Chiospress.

«Για τη φάση του πέναλτι που ήταν καταδικαστική για την ομάδα μου και έκρινε τον αγώνα είχα από την αρχή άποψη και είπα ότι δεν υπήρχε περίπτωση πέναλτι, ωστόσο με δικαιώνει και πλήρως το βίντεο με τη συγκεκριμένη φάση που είδα αρκετές φορές στη ChiosPress και μάλιστα όσο το βλέπω τόσο πιο ξεκάθαρο είναι ότι δεν υπήρχε πέναλτι, αντίθετα φαίνεται για επιθετικό φάουλ. Δεν ξέρω ειλικρινά τι να πω, πώς ο διαιτητής πήρε αυτή την απόφαση, μάλλον το χρώσταγε στον Ατρόμητο, από τον αγώνα με τον Κανάρη. Μαθηματικά δεν έχει κριθεί τίποτα και πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να βγούμε πιο δυνατοί μέσα από την αδικία. Επίσης μιας και μου δίνεται η ευκαιρία θα ήθελα να πως σε κάποιους που έχουν τη συνήθεια να φλυαρούν, χωρίς να είναι παρόντες, πριν να γράψουν ή να πουν το ότιδήποτε να διασταυρώνουν τις πληροφορίες και μετά να κρίνουν.».
chiospress.gr




  • Εν τω μεταξύ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις στην κάμερα τόσο του προπονητή του Ομήρου όσο και του προέδρου του Ατρόμητου, μετά το μεγάλο χθεσινό ντέρμπι.
  • Δηλώσεις που εξέφραζαν τα έντονα συναισθήματα που ένιωθαν εκείνη την ώρα οι δύο άνδρες, υπερβολική λύπη από τη μία και υπερβολική χαρά από την άλλη, συναισθήματα που σε μεγάλες δόσεις προκαλούν προβλήματα και λάθος εκφράσεις..
  • ΄Ετσι ο προπονητής του Ομήρου είπε πως η ομάδα του έχει πια το δεύτερο λόγο στο πρωτάθλημα αφού έμεινε πίσω από τον Ατρόμητο ένα βαθμό ενώ ο Όμηρος συνεχίζει να είναι πρώτος στη βαθμολογία και μετά από αυτό το ματς.
  • Από την άλλη, ο πρόεδρος του Ατρόμητου, φανερά ενθουσιασμένος για τη νίκη της ομάδας του, δήλωσε πως πλέον η ομάδα του βρίσκεται εκεί που της αξίζει,στη κορυφή του πρωταθλήματος, με τη βαθμολογία σήμερα το πρωί να κατατάσσει τον Ατρόμητο 3ο..
  • Και για τους δύο, τα έντονα συναισθήματα, προδικάζουν την συνέχεια και προεξοφλούν αποτελέσματα αγώνων ....
  • Όμως σε ένα άθλημα, όπως το ποδόσφαιρο όπου όλα μπορούν να συμβούν, αυτό απαγορεύεται....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.