Τρίτη, Μαρτίου 13

Περαστικά στον Δημήτρη.

 
Η κακοδαιμονία στα χιώτικα γήπεδα συνεχίστηκε και αυτό το σ/κ με θύμα της αυτή τη φορά τον ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου , Δημήτρη Γεωργούλη ( έσπασε το ζυγωματικό).


Ευχές για περαστικά στον έμπειρο και αγαπητό φίλο Δημήτρη, έστειλαν φίλοι της ομάδας μέσα από το μπλογκ του Ατρόμητου.
Το αυτό έπραξαν και οι Κανάρης και Μικρασιατική με τον πρώτο να εκδίδει και σχετικό δελτίο τύπου.


Περαστικά και από εμάς Δημήτρη.


Περαστικά σε όλα τα παιδιά που τραυματίστηκαν σοβαρά το πρόσφατο χρονικό διάστημα...( Χρ.Κυριακούδη, Γλαράκη,Γιατζιτζόγλου,Σκιαδόπουλο,Θεοδωρακάκη)



Α.Π.Ο ΚΑΝΑΡΗΣ                                ΝΕΝΗΤΑ 11/3/2012
   ΝΕΝΗΤΩΝ                                                 
                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Ευχόμαστε  στον ποδοσφαιριστή Γεωργούλη Δημήτρη με αφορμή τον χτεσινό τραυματισμό του στο μεταξύ μας παιχνίδι ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους γιατί η ανθρώπινη υγεία είναι πάνω από όλα .

   Το ΔΣ , ο προπονητής, οι ποδοσφαιριστές  του ΑΠΟ «ΚΑΝΑΡΗΣ» Νενήτων


Ο Δημήτρης ευχαρίστησε τους παραπάνω με τα εξής...



Δ. Γεωργούλης
Σας ευχαριστώ όλους θερμά. Τα σχόλιά σας μ' έχουν συγκινήσει και μου δίνουν κουράγιο. Ευχαριστώ το ΔΣ Κανάρη και Μικρασιατικής για τις ευχές τους, που μου δείχνουν ότι τόσα χρόνια στα γήπεδα άφησα ένα λιθαράκι στο ποδόσφαιρο μας. Ο τραυματισμός όντως είναι δύσκολος, αλλά πιστεύω ότι ούτε τώρα θα τα παρατήσω. Εύχομαι γρήγορα να με ξαναδείτε συμπαίκτη ή "αντίπαλο".
Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.

υγ Μήπως εκεί στην Αγ.Αποστόλων θα πρέπει  προβληματιστούν σχετικά με την πρόταση του Σ.Φεργαδιώτη, όσον αφορά τα προβλήματα που δημιουργούν στους ποδοσφαιριστές τέτοιοι και τόσο σοβαροί τραυματισμοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.