Παρασκευή, Μαρτίου 15

Νέο αίμα στην ΕΠΣΧ αλλά...μετεκλογικά!!



Τον είπαν ισορροπιστή , καταλύτη, ήρεμη δύναμη, και βράχο που πάνω του ''έσπαγαν'' όλα τα κύματα που προορίζονταν για την επς και την ηγεσία της.
Ήταν το φίλτρο που από μέσα του πέρναγαν πολλά, κυρίως το τελευταίο διάστημα, αυτό πριν από τις εκλογές, είχε γίνει αποδέκτης - αγόγγυστα - όλων των παραπόνων, όλων όσων είχαν ανοίξει μέτωπο κατά της επς και των συναδέλφων του, μελών της.
Στήριξε όσο δεν έπαιρνε τους πάντες και κυρίως τον πρόεδρο του.

Και μόλις την περασμένη Δευτέρα το βράδυ, επήλθε το μοιραίον...

Μας τα λέει ο ίδιος με ελάχιστες λέξεις μέσα από το ρεπορτάζ του ''politis.gr''..



Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ Χίου υπέβαλε ο Α’ Αντιπρόεδρος, Φραγκούλης Κουκής, το πρωί της Πέμπτης (14/3).
Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους μας δήλωσε: «Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση είναι η απρεπής συμπεριφορά του προέδρου της Ε.Π.Σ. Χίου προς το πρόσωπό μου. Έχω μια ιστορία τριάντα χρόνων στην Ε.Π.Σ. και δεν επιτρέπω σε κανέναν να την προσβάλει . Δεν πρόκειται να ανακαλέσω την παραίτησή μου.»
Αν τελικά ο κύριος Κουκής δεν ανακαλέσει την παραίτησή του, τη θέση του στο Δ.Σ. θα πάρει ο Στρατής Φεργαδιώτης, ο οποίος ήταν πρώτο αναπληρωματικό μέλος, βάση σταυρών προτίμησης στις εκλογές της 8ης Φεβρουαρίου. 

υ.γ.1



και.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.