Πέμπτη, Μαρτίου 28

Κοίτα να δεις !! Της μοδός οι...κωλοτούμπες...!

Πρόεδρος της πειθαρχικής στον Κατίδη...

-Γιατί παιδί μου δεν έκανες μιαν κωλοτούμπα?



Η απολογία Κατίδη στην ΕΠΟ, ο Καίσαρας και η κωλοτούμπα!


Απολογήθηκε ο Κατίδης ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ με την κατηγορία του ρατσισμού για τον ναζιστικό χαιρετισμό με τον oποίο πανηγύρισε ο ποδοσφαιριστής στον αγώνα της ΑΕΚ με τη Βέροια.
Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται η απόφαση. Ο παίκτης κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού έως πέντε αγωνιστικές, αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποια θα είναι η ποινή που θα του επιβληθεί από τα αρμόδια όργανα.
Ο νεαρός μέσος βρέθηκε στα γραφεία της ομοσπονδίας (μαζί με τον εκπρόσωπό του). Από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε στο Γουδί ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βαγγέλης Γιαννίσης, και ο νομικός της σύμβουλος, Χάρης Γρηγορίου.
Στην απολογία του ο Κατίδης κάλυψε πλήρως την ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία βάση όσων ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αναμένεται να αθωωθεί.
Η απολογία του Κατίδη
Πρόεδρος: Παιδί μου, γνωρίζεις ότι στην Ελλάδα υπήρχε μια μαύρη περίοδος. Ξέρεις κάτι για το ναζισμό;

Κατίδης: Όχι δεν έχω ακούσει τίποτα για τον ναζισμό μόνο για τον Χίτλερ. Παρακολουθώ τηλεόραση, αλλά δεν είδα κάτι...
Πρόεδρος: Αυτός ο χαιρετισμός έχει ταυτιστεί με κάτι προσβλητικό, ας πανηγύριζες αλλιώς, ας έκανες μια κωλοτούμπα
Κατίδης: Νόμιζα ότι είναι σεβασμός. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική. Η ομάδα μου δεν μπορούσε να προβλέψει ότι θα κάνω αυτόν τον χαιρετισμό, που κάνει κακό σε όλους τους Έλληνες. Πήρα την ευθύνη και έθεσα εαυτόν εκτός ομάδας. Μέχρι τέλος της σεζόν. Προσέβαλα τον λαό της ομάδας και τους συμπαίκτες μου. Το συνειδητοποίησα, αφού το είχα κάνει στα αποδυτήρια. Ο φροντιστής της ομάδας προσπάθησε να μου κατεβάσει το χέρι εκείνη τη στιγμή. Δεν ήξερα τι σημαίνει, δεν είμαι ναζιστής ή φασίστας. Έκανα την κίνηση, γιατί νόμιζα ότι σημαίνει σεβασμός σε μένα. Νόμιζα ότι θα σηκωθεί πάνω όλος ο κόσμος.
“Θεώρησε ότι είναι ο Καίσαρας”
Γρηγορίου (Δικηγόρος ΑΕΚ): Η πράξη του είναι περιφρονητική και όχι ρατσιστική. Είναι πράξη αβελτηρίας. Εκείνη τη στιγμή θεωρώ ότι πίστεψε ότι είναι ο... Καίσαρας γιατί πέτυχε ένα σημαντικό γκολ και έδωσε απάντηση για κάποιες μέτριες εμφανίσεις που είχε κάνει και δεν είχε δείξει την αξία του. Ο Ντι Κάνιο με μια ίδια κίνηση είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική στην Ιταλία. Ζητάμε την απαλλαγή της ΑΕΚ.
soccerplus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.