Πέμπτη, Φεβρουαρίου 18

Που είναι η αντιπολίτευση ??

Επανερχόμαστε στα δικά μας σιγά, σιγά με την αγωνιστική δράση να κάνει την εμφάνιση της αυτό το Σ/Κ με αγώνες και στις δύο κατηγορίες του νησιού μας. Ανακοινώθηκαν ( έχουν ήδη αναρτηθεί στο chiosports από όπου και ο πίνακας σε λίγο ) σήμερα οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα ματς της αγωνιστικής, θα πούμε δυο λόγια αργότερα..

Για την ώρα, πάμε λίγο πίσω, συγκεκριμένα στον Απρίλη και ας θυμηθούμε κάποια δημοσιεύματα σχετικά με τις εκλογές τότε στην τοπική μας ΕΠΣ , παραθέτοντας στη συνέχεια την ερώτηση, απορία ή ένσταση ( όπως θέλετε πείτε την ) πολλών προέδρων και Δ.Σ ομάδων - ψηφοφόρων της μετέπειτα αντιπολίτευσης και τότε αντιπάλου του νυν προέδρου της ΕΠΣ.


<<Τρ 21/4/2009

Πέφτουν βροχή οι ρουκέτες εν όψει των εκλογών της ΕΠΣ Χίου στις 27 Απριλίου. Ακούγεται έντονα ότι την υποψηφιότητα του Σιδερή Αμέντα στηρίζει ο Δήμαρχος Χίου, Παντελής Βρουλής… Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι…λένε κάποιοι.
Σπόντα ωστόσο πέταξε, απ’ ό,τι πληροφορηθήκαμε, ο κ. Αμέντας για την αντίπαλη πλευρά ότι πολιτικοποιεί τις εκλογές. Ο Γιώργος Σαρρής πάντως δεν κρύβει ότι έχει την στήριξη του Πολύδωρου Λαμπρινούδη. Μάλιστα σε μια συζήτηση του απ’ ό,τι μάθαμε αναρωτιόταν τι έχει κάνει ο Δήμος της Χίου τόσο για το ποδόσφαιρό, όσο και για το Γήπεδο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ο Πολύδωρος είναι άνθρωπος του χώρου κι έχει δείξει το ενδιαφέρον του για το άθλημα, με τη δημιουργία γηπέδων και όχι μόνο.
Συζητήσεις, προτάσεις, αλαλούμ! Φήμες λένε ότι ο Αμέντας ζήτησε από τον Σαρρή να κατεβάσουν ενιαίο ψηφοδέλτιο, με 4 δικούς του και 5 του νυν Προέδρου. Ωστόσο ο Σαρρής αρνήθηκε, προφανώς γιατί δεν μπορεί να πετάξει έξω από το ψηφοδέλτιο του, τους τόσο καιρό συνεργάτες του. Από την πλευρά του λένε ότι πρότεινε στον Αμέντα να μπει στο ψηφοδέλτιο του, αλλά μόνος του και όχι και με την παρέα του.
Όπως και να έχει το θέμα πάντως είναι πρωτοφανές πανελλαδικώς, Πρόεδρος της ΕΠΣ που είναι μάλιστα και εκλεγμένος στο ΔΣ της ΕΠΟ να μην είναι αποδεκτός από την τοπική κοινωνία. Αν υποθέσουμε μάλιστα, ότι ο νυν Πρόεδρος χάνει τις εκλογές και βρίσκεται στο ΔΣ της ΕΠΣ ως απλό μέλος, ποια θα είναι άραγε η σχέση της ΕΠΣ μας με την ΕΠΟ;>>

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ


Δέκα μήνες μετά...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ??? Οεο!!

4 σχόλια:

  1. Τι εννοείτε, με τον όρο αντιπολίτευση στον αθλητισμό; Καταθέσαμε προτάσεις και τις ίδιες καταθέτουμε και τώρα. Αυτό εννοώ εγώ αντιπολίτευση. Τα υπόλοιπα ανήκουν μόνο σε πλαίσια κριτικής που δεν προσφέρει τίποτε άλλο εκτός από τροφή σε εφημερίδες. Οι ζημιές που έχει υποστεί το ποδόσφαιρό μας είναι αρκετές- σημαντικό και κάτι φταίει γι΄ αυτό, τα αυξανόμενα κρούσματα βίας- και η αντιπολίτευση που εννοούν κάποιοι μόνο ταραχή και περισσότερη νευρικότητα προκαλεί που δεν νομίζω ότι είναι το ιδανικό, αφού άλλος έχει το μαχαίρι, το πεπόνι και το καρπούζι μαζί. Οι ίδιες οι ομάδες μπορούν να αντιδράσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Αμέντα.
    Απλά ξύλινος πολιτικός λόγος η απάντηση σας.
    Πάντα αυτοί που κυβερνούν, οποιονδήποτε χώρο, κρατάν το μαχαίρι.
    Οι ομάδες που σας ψήφισαν, δε το έκαναν γιατί δεν είχαν να κάνουν κάτι άλλο τις μέρες εκείνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ "Striker", όλοι εμείς με τη "ξύλινη γλώσσα", μιλάμε με ονοματεπώνυμο και δεν κάνουμε στείρα κριτική με ψευδώνυμα,διότι προτάσεις δε βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην βαπτίζετε την καταγραφή,περιγραφή της πραγματικότητας σε στείρα κριτική αγαπητέ μου.
    Εν καιρώ και οι προτάσεις και τα ονόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.