Παρασκευή, Απριλίου 16

ΚΑΝΑΡΗΣ-ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ....ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟ...

Η επόμενη μέρα του Κανάρης-Πολυκράτης...
Τι διάβασαν οι γείτονες...
Η παρουσίαση αυτών, δεν σημαίνει και απαραίτητα υιοθέτηση τους

ΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΡΗ ΣΤΗ ΧΙΟ




Δίχως να πατήσουν στην περιοχή πήραν την νίκη πρόκριση οι Χιώτες


ΜΠΗΚΕ ΜΑΣ <<καθάρισε>> και βγήκε!!
ΟΡΓΗ ΣΤΟΝ Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ στέρησε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών της Ε.Π.Ο.
Δίχως να πατήσουν στην περιοχή πήραν την νίκη πρόκριση οι Χιώτες με δυο γκολ δώρο της άμυνας.

Το χαμένο πέναλτι για τον Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ από τον εκτελεστή Γιάννη ΝΟΤΑΡΑ.

Το χαμένο πέναλτι για τον Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ το εκτέλεσε όπως βλέπετε ο Γιάννης ΝΟΤΑΡΑΣ και όχι ο Κώστας ΚΤΙΣΤΟΥ όπως κακώς έγραψαν ορισμένοι << δημοσιογράφοι >> της ΧΙΟΥ και τους αντέγραψαν όλοι όσοι έκαναν ρεπορτάζ από τον ΚΑΝΑΠΕ με σιγουριά!!!!! λίγη προσοχή δεν βλάπτει όταν είναι να ασχοληθείς με ομάδα που λογικά θα έπρεπε να γνωρίζεις.
Όπως βλέπετε ο τερματοφύλακας κινήθηκε πριν εκτελέσει το πέναλτι ο διακριθείς Γιάννης ΝΟΤΑΡΑΣ και έπρεπε ο διαιτητής να έδινε επανάληψη. Μπορούσε όμως;;είχε τα κότσια ο μικρός;!!!! διαιτητής ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗΣ
από τον σύνδεσμο ΛΕΣΒΟΥ.


ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΩΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΣΑΡΛΗ ΤΟΥ Σ.Δ ΛΕΣΒΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 2-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΡΗ ΝΕΝΗΤΩΝ ΧΙΟΥ .
Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟ Α΄ΤΡΙΑΝΤΑΛΕΠΤΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΚΟ, ΤΟΝ ΓΚΕΡΑΝΤ , ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΒΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΡΟ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ. ΣΤΟ 43΄ Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΙΑΡΟ ΙΣΙΔΩΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ 77΄ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΨΗΛΟΚΡΕΜΑΣΤΟ ΣΟΥΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΠ ΣΚΟΡΕΡ ΜΟΝΊΑΡΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟ. ΣΤΟ 78 Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΝΟΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ Ο ΜΟΝΙΩΔΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ.ΣΤΟ 89΄ΠΑΛΙ Ο ΝΟΤΑΡΑΣ ΜΕ ΣΥΡΤΟ ΣΟΥΤ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΘΕΤΟ ΔΟΚΑΡΙ.
ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ (ΤΖΕΡΕΤΑΣ) ΛΥΚΟΣ,ΤΖΙΩΤΗΣ,ΛΑΖΗΣ,ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ,ΒΟΥΡΟΣ 85 ΚΑΡΥΔΗΣ,ΒΑΡΔΙΚΟΣ,ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗΣ,ΚΤΙΣΤΟΥ,ΚΟΝΤΟΒΑΣ 68 ΝΟΤΑΡΑΣ,ΓΚΕΡΑΝΤ
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΤΙΣΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ
ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

κυριε Οικονομου καλησπέρα!! σας ενημερωνω σχετικα με το δημιοσιευμα που ανεβασατε στο blog σας για καποιες διευκρινίσεις. Καταρχάς το πέναλντι (αν και μικρή σημασία έχει) το εχασε ο Νοταράς και όχι εγω.ο Καναρης νίκησε με 2-0 χωρίς να πατήσει καν την περιοχη μας παρα μόνο στο πρώτο ημίχρονο που 2 κεφαλιές του 9 (σέντερ φορ) πέρασαν ψηλά αουτ!! οι παίχτες του Καναρη έκαναν ολη την ώρα καθυστέρηση έπεφταν κατω ακόμα και στο 0-0 με την ανέχεια του διαιτητη. στην περιοχή του για να το δώσει έπρεπε να πέσουμε Δυστυχώς έβαλαν ένα 18 χρονο παιδάκι να σφυρίξει αυτό το σημαντικότατο παιχνίδι σε μια τόσο καυτή έδρα!!ο διαιτητής είχε επηρεαστεί απο το 1 λεπτό. ούτε μια φορά δε μας άφησε να διεκδικήσουμε στημένο μεσακανάρη, σφύριζε συνέχεια επιθετικο φαουλ πολλές φορές πριν η μπάλα καταλληξει σε καποιο παιχτη.ο Διαιτητής έδινε με ευκολία σφυρίγματα έξω απο την μεγάλη μας περιοχή ακι υπέρ του κανάρη ενώ στην επίθεσή μας έπρεπε να ματώσουμε για να πάρουμε ενα φαουλ(ένα πήραμε σε όλο το παιχνίδι) έξω απο την περιοχή. Το πέναλντιολοι επάνω του παιχτες και προπονητικό τιμ και να γινει τρίλεπτη διακοπή( το πέναλντυ δεν το αμφισβήτησε κανεις) ο ίδιος είχε δειξει να συνεχιστει το παιχνίδι. στο 90 ο τερματοφύλακας του Καναρη έπειτα απο κεφαλιά μου βγαζει καθαρα την μπαλα απο μέσα (προσωπική μου άποψη) τουλαχιστο μισο μέτρο είχε περασει και ο ρεφερι είπε παιζετε.διαμαρτηρήθηκα στον εποπτη και αυτος μου απαντησε ρε φιλε τι ζητας τωρα?στο 89 ο νοταρας χάνει απιστευτο τετ α τετ να μας ξανα βαλει στο παιχνιδι και αν διεκδικησουμε τις λιγοστες ελπιδες, που ειχαμε( είχε 6 λεπτα καθυστερήσεις). κατα γενική ομολογια η διαιτησία μας έπαιξε 90 -10, αλλα και παλι θεωρω οτι ο καναρης δεν έπρεπε να μας αποκλεισει..και τα 2 γκολ ειναι ατομικα λαθη. γιορτή και γέμισαν το γήπεδο. η οργάνωσή τους ήταν τουλάχιστο 10 χρόνια για αν μη πω 20 πιο μπροστά Κατά τα άλλα η φιλοξενεία ήταν υπέροχη ο κόσμος φανταστικός και το γήπεδο στολίδι.προσωπικά μπορω να σας πω καλυτερα που πέρασε ο καναρης( αυτη ειναι η προσωπική μου γνωμη το ξανα λεω) γιατι τουλάχιστο αυτό που είδα είναι οτι εκει το χωριό( Νενητα αν θυμαμαι καλα) αγαπάει την ομάδα.Οι κάτοικοι είδαν το παιχνίδι σααπο την οργάνωση των περισσοτέρων ομάδων της Σάμου ( συμπεριλαμβανομένου και της δικιάς μου ομαδας).Θα θελα μέσα απο δω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Κανάρη για την άψογη συμπεριφορά τους και την καταπληκτικήφιλοξενεία τους!!επίσης θέλω να δωθεί έμφαση στο οτι Όλα όσα γράφω είναι καθαρά προσωπικές μου απόψεις και σίγουρα μπορούν να σχολιαστούν ποικιλοτρόπος αλλά και να αμφισβητηθούν!!Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας, φιλικά Κώστας Κτίστου

Διευκρίνιση SamosSport
Στον αγώνα Κανάρη-Πολυκράτη το πέναλτι το εκτέλεσε ο Νοταράς και όχι ο Κτίστου, και το σουτ στο 44΄το έκανε ο Καλλιπολίτης και όχι ο Νοταράς, η ομάδα του Πολυκράτη έχει παράπονα από τη διαιτησία . Ευχαριστώ πολύ τον Κώστα Κτίστου για την ενημέρωση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.