Τετάρτη, Ιουνίου 23

Τρίτη κατηγορία από την μεθεπόμενη περίοδο...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiPiYwMSdtCka4n6dH2deFK6IyQpqTfzmIY5L6Z_R0bOPDRnuMt0PA0cvV4ZW2UtHkz9Wn11AMrWxPqs8rEztMO8e4az2-yJW7mOFOL3SLy-QhTwoN8b5b1U7PrsARX_LvvigUjeHB8s6iv/s320/%CE%95%CE%A0%CE%A3+%CE%A7%CE%99%CE%9F%CE%A3+%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%95%CE%94%CE%A1%CE%9F%CE%A3+%CE%93%CE%99%CE%A9%CE%A1%CE%93%CE%9F%CE%A3+%CE%A3%CE%91%CE%A1%CE%A1%CE%97%CE%A3+odysseaschios.blogspot.com.jpg

Ποδαρικό για τη περίοδο 2010-11 σήμερα, με την Τακτική Γενική Συνέλευση της τοπικής ΕΠΣ.
Πολλές οι απόψεις και οι προτάσεις αλλά και οι προβληματισμοί και οι ενστάσεις, που κατέθεσαν οι εκπρόσωποι των ομάδων , ενώ θετική εντύπωση σε όλους έκανε το ''άνοιγμα'' του Προεδρείου στις ομάδες και τη συμμετοχή τους , όσον αφορά τις τελικές αποφάσεις για τη νέα περίοδο κάτι που πέρσι δεν έγινε, όταν στην αντίστοιχη Τ.Γ.Συνέλευση οι διοργανώτρια των Πρωταθλημάτων μας, απλά και μόνο είχε ανακοινώσει τις όποιες αποφάσεις για αλλαγές, είχε ήδη πάρει, δίνοντας στην Συνέλευση ενημερωτικό χαρακτήρα..

Εν αναμονή λοιπόν της επόμενης συνεδρίασης του Δ.Σ της ΕΠΣΧ όπου και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις και αλλαγές που θα περιέχει η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος , τη μορφή της οποίας ουσιαστικά διαμόρφωσαν οι ίδιες οι ομάδες.

Οι σημαντικότερες αλλαγές που πιθανότατα θα περιέχονται στη νέα προκήρυξη έχουν να κάνουν με τα όρια ηλικίας.
Έτσι όσον αφορά τους ''μικρούς'' ο αριθμός στην ενδεκάδα παραμένει ως έχει, δηλαδή δύο (2) αλλά το όριο ανεβαίνει και εναρμονίζεται με εκείνο που ισχύει στη Δ' Εθνική δηλαδή τα 21 χρόνια από 20 που ήταν πέρσι.
Στους 35άρηδες θα ισχύει ότι και πέρσι για την πρώτη κατηγορία, δηλαδή έως δύο πάνω των 35 στην ενδεκάδα, ενώ στην 2η κατηγορία ο αριθμός πάει στους τέσσερις με το ηλικιακό όριο το ίδιο (35).

Τα μπαράζ όσον αφορά τον πρωταθλητή καταργούνται, παραμένουν όμως ως έχουν εκείνα για τις θέσεις υποβιβασμού.

Αλλαγή θα έχουμε (πιθανότατα) και στο τρόπο διεξαγωγής στη 2η κατηγορία, όπου προτάθηκε να δημιουργηθούν δύο όμιλοι, ενώ προαναγγέλθηκε η δημιουργία και 3ης κατηγορίας, αλλά από την μεθεπόμενη περίοδο, ούτως ώστε αυτή να λειτουργεί ουσιαστικά ως ''ακαδημία'' του πρωταθλήματος και του ποδοσφαίρου μας συνολικά.

Για την αναγγελία της περικοπής των επιχορηγήσεων από την Γ.Γ.Αθλητισμού στις ομάδες του νησιού μας και στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γενικά, δεν θα επαναλάβω κάτι... έχω αναφερθεί πριν από λίγο καιρό ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.