Παρασκευή, Ιουνίου 4

Με ή χωρίς ...αλάτι...

Πάμε να δούμε κάποια μικρά και ενδιαφέροντα που έπιασαν οι κεραίες του striker τις τελευταίες μέρες ( συμπεριλαμβάνονται μικρά σχόλια από μέρους μου σχετικά με κάποιους προπονητές και δη τους πρώτους της ψηφοφορίας μας)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGeRExupi8CSN4bNr8D6SDfQJRsA3IuD4gzfh_Z1HgfTWubG7ADpQugvl32HksQGGM3ucq4GLaHHQscGwUMmwsxNg6xSDcdq2FI9eBfLFGw5YqWUvIsDTDWlzVSMfvyQCyNAdRczdOTnKg/s320/Dafni+Dafnona.gif
Σε φάση αναδιοργάνωσης η ομάδα κινείται εδώ και πολλές μέρες για προπονητή, κίνηση που έχει ιεραρχηθεί ως πρώτη αφού με τον νέο κόουτς θα συνταχθεί και το πλάνο της ''επαναφοράς''...
Ονόματα παρέλασαν πολλά με κανέναν έως τώρα να μην αποτελεί τον εκλεκτό.
Κακούσιος, Δεληποτουλίδης, Μπενίσκος, Κανετίδης, Μπαλακίτσης και Λιτσάκης φέρονται έως τώρα να έχουν έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους του Δαφνώνα.

Φυσικά υπάρχουν και κάποιοι (προπονητές) που διαδίδουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν ότι έχουν πρόταση από την ομάδα με προεξέχοντα τον ''Κόσμι'' της Νότιας Ιταλίας, ( τι Νότια Ιταλία, τι νότια Χίο, έτσι?!!)

http://kohili.noneto.com/_derived/ext1009_cmp_water010_vbtn.gif
Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, με τον Στ.Ξύδα πιθανότατα και πάλι στο τιμόνι η ομάδα έναν και μόνο προβληματισμό έχει.
Να συμμετάσχει ή όχι στην παραπάνω κατηγορία με το προϋπολογιζόμενο κόστος συμμετοχής να ξεπερνά κατά πολύ ως φαίνεται τις αρχικές προβλέψεις αφού πολλοί ποδοσφαιριστές ίσως δεν ακολουθήσουν την ομάδα, κάτι που συνεπάγεται φυσικά αναζήτηση άλλων ποδοσφαιριστών και κατά πολύ αυξανόμενο κόστος.



Δήμος Κάβουρας
http://4.bp.blogspot.com/_Euz63NUUn4w/SxZ0jpfRNMI/AAAAAAAACng/uBTfkCMwMwA/s320/scan0004.jpg
Διασταυρωμένο...
Παράγοντας ομάδας του νησιού, που πρωταγωνίστησε τη φετινή περίοδο, προσπάθησε μέσω κοινού γνωστού να έρθει σε επαφή με τον Χιώτη προπονητή που έφτασε με τον Αήττητο μια ανάσα από τη Γ' Εθνική με σκοπό να ανιχνεύσει τις προθέσεις του για μια πιθανή συνεργασία.
Ο κοινός γνωστός του έκοψε την όρεξη από τις πρώτες κιόλας κουβέντες του, ρωτώντας τον απλά και μόνο τον προϋπολογισμό της ομάδας.



Π.Α.Σ.ΠΙΤΥΟΥΣ
Δε λέει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην ομάδα με το τοπίο να παραμένει θολό.
Ο πρόεδρος το δηλώνει ξεκάθαρα...ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΜΟΝΟΣ.
Λογικά σύντομα θα έχουμε αλλαγές στα διοικητικά και όχι μόνο.



Ψεκάστε, σκουπίστε στη Μικρασιατική που στη κυριολεξία εν μία νυκτί αποφάσισε - σαν έτοιμη από καιρό- την αλλαγή στην ηγεσία της τεχνικής ηγεσίας και επίσης σαν έτοιμη από καιρό και ενεργώντας αστραπιαία, προσέλαβε τον Ενωσιακό και πρώην κόουτς του Κανάρη, τον Χ.Τσατσαρώνη.
Λέγεται πως ο Λιτσάκης όσο κι αν προσπάθησε δεν κατάφερε να μπει στο ''πετσί'' της ομάδας και των παικτών. Λέγεται επίσης πως η απόφαση είχε παρθεί από τους κινούντες τα νήματα στην ομάδα, τη περίοδο των Χριστουγέννων και την προστριβή που είχε με αυτούς. Άλλοι μιλάνε απλά για το τέλος ενός κύκλου!!
αν μη τι άλλο ο Λιτσάκης στη Μίκρα πέτυχε, αυτό λένε οι αριθμοί αλλά με βάση τους αριθμούς μετριέται και το τίμημα αυτής της επιτυχίας που μιλάει για 18!! αποχωρήσαντες και πάνω από 20!! δυσαρεστημένους ποδοσφαιριστές
όπως και να' χει αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλο ρίσκο η πρόσληψη του Χ.Τσατσαρώνη στην ομάδα αφού ουσιαστικά η φιλοσοφία του συγκεκριμένου προπονητή είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από αυτή του προκατόχου του και εκ των πραγμάτων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο η ''αλλαγή'' φιλοσοφίας στη νοοτροπία ομάδας και παραγόντων, απαιτεί πολύ και σκληρή δουλειά.


Μεγάλο κέρδος για τον νέο κόουτς( στο πλάι του στον πάγκο) αλλά και για την ομάδα η συνέχιση της συνεργασίας-παρουσίας, της σημαίας της, του Γ.Παραδείση.


http://www.novasports.gr/media/64945.jpg
Ο Κόσμι που σας ανέφερα παραπάνω!??
Μόλις πριν από λίγο έμαθα πως δήλωσε, πως είχε λέει προτάσεις από Δάφνη ( τα είπαμε) από Λαγκάδα ( Βαμβούρης τέλος εκεί, μιλάει με Μπαλακίτση, πλησίασε Κλείτο) τον παρακαλάγανε λέει από Μίκρα ( που να πηγαινοέρχεσαι μεγάλε με τέτοια τιμή στη μπεζίνα, να'ουμ) του στρώσανε λέγει κόκκινο χαλί στην Ελάτα ( αλλά δεν του είπανε από ΤΙ είναι βαμένο κόκκινο το χαλί) και τέλος μέχρι και από Δ' λέει Εθνική τον πλησίασαν ( βρε λες να χει κάνα ξεχασμένο νταραβέρι εκεί από παλιά??)


http://www.alithia.gr/images/image/2009/metagrafes%20hrakli.jpg
Ηρακλής
Δύσκολα τα πράματα...Γολγοθά έχει να ανέβει ο πρόεδρος, ένας, ένας εγκαταλείπει το πλοίο.
Ψάχνεται ο Α.Πασβάντης( εισέπραξε τη πικρία της απώλειας του πρωταθλήματος από όλους....εισέπραξε και δεν το άξιζε και τη πικρία της μισοπεθαμένης ΑΕΧΒ γιατί δεν της κράτησε το χέρι έως και τον επιθανάτιο ρόγχο...)


Φάρκαινα...
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν,ο εξής ένας, Ιωάννης ο τρισμέγιστος.
Ο Αλέκος μαυρίζει είτε σε περιπάτους,είτε σε αμμουδιές και ο Βασίλης περιμένει ΤΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ θα έχουν πάνω τους τα ημερολόγια της ομάδας.

Εκεί στην ΕΠΣΧ θα έχουμε λέει προσθαφαιρέσεις στο σώμα.... Κάποιοι θα την κάνουν, κάποιοι άλλοι είναι έτοιμοι για τη μεγάλη επιστροφή και μάλιστα δικαιωμένοι για τη φυγή....
Μάλλον περιμένει ο πρόεδρος την τελική σύνθεση για να εξαγγείλει ημερομηνία Γ.Σ ή μήπως τελικά δεν θα έχουμε προσθαφαιρέσεις ( ακόμα??)...
Ή μήπως περιμένουν τη νικήτρια του Π.Κυπέλλου??
Μπορεί να περιμένουν να ωριμάσουν τα καρπούζια...!

Όπως και να έχει η φετινή Γ.Σ αλλά και η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, εκτός από το κομμάτι που αφορά την ''εμμονή'' του προέδρου μας, σχετικά με τα όρια ηλικίας....Θα εναρμονιστεί το τοπικό μας με εκείνο της Δ' Εθνικής όπου και ανέβηκε το όριο ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ???



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.