Πέμπτη, Ιουνίου 10

Οι απ' έξω???

Για ποιούς ''απ' έξω'' μιλάει ο Σταύρος??
Ακολουθεί η επιστολή του Σ.Ντίλη στο chiosports όπου και δημοσιεύεται...

Σταύρος Ντίλης



Σε απάντηση του άρθρου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα σας.

Πράγματι είναι μια δύσκολη καμπή για την ομάδα μετά την επιστροφή απο την Δ΄ Εθνική.

Πιστεύω ότι οι κινήσεις του Δ.Σ. της ομάδας μας είναι πολύ προσεκτικές και θα πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις, τόσο για προπονητή όσο και για παίχτες.

Στην ομάδα δεν υπάρχουν μόνο οι Μισιριώτης, Πολιτάκης και Π. Λαμπρινούδης απο πέρσι, είναι και οι Γ. Λαμπρινούδης, Σ. Ντίλης, Ν. Ζώας, Α. Βασιλάκης και Παπαγιάννης που βοήθησαν και την προηγούμενη χρονιά την ομάδα και ξέρουν όλα τα προβλήματα που αυτή αντιμετωπίζει.

Οι αποφάσεις για την Διοίκηση δεν ειναι εύκολες και απαιτείται ευθύνη.Κάθε πρόταση πρέπει να εξετάζεται με μεγάλη προσοχή, ηρεμία και να λανβάνει αποφάσεις ανεπηρέαστες απο την γνώμη αυτών που είναι έξω.

Σχεδόν το σύνολο του Δ.Σ. της ομάδας έχει φορέσει την φανέλα της Δάφνης και έχει μεταφορικά και κυριολεκτικά Ι δ ρ ώ σ ε ι ....μ α τ ώ σ ε ι .....π ο ν έ σ ε ι ...δ α κ ρ ύ σ ε ι για αυτήν.

Ο καθένας μπορεί να είναι σίγουρος οτι οι αποφάσεις της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ αυτής θα είναι πάντα για το καλό και την πρόοδο της ομάδας.

Ευχαριστώ για την φιλοξενεία
Σταύρος Ντίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.