Πέμπτη, Ιουνίου 10

Ο ανταγωνισμός ρίχνει τις τιμές...

Πάντα συνέβαινε στο παρελθόν και θα συνεχίσει να συμβαίνει στο μέλλον...
Αδιαπραγμάτευτο.
Ο ανταγωνισμός ρίχνει τις τιμές.


Κανόνας που βρήκε απόλυτη εφαρμογή στα της προσλήψεως προπονητή στη Δάφνη, της οποίας οι άνθρωποι εξ' αρχής είχαν στόχο τον Γ.Κακούσιο ( μεταξύ άλλων βέβαια, αλλά ο κύριος στόχος τους ήταν αυτός, αφού για παράδειγμα ο Σ.Χαψιάς του οποίου το όνομα επίσης κυκλοφόρησε, πολύ δύσκολα θα αποφασίσει να κάτσει σε πάγκο, έχοντας να αντιμετωπίσει ''ανωτέρα βία'' άσχετη με τα του ποδοσφαίρου) .
Μοναδικό αγκάθι στις συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση της Δάφνης και του Κακούσιου ήταν το οικονομικό, αγκάθι που ξηλώθηκε τάχιστα, με το που έπεσε στο τραπέζι το όνομα του ελεύθερου πια, Π.Λιτσάκη.
Έτσι επίσης τάχιστα ο Γ.Κακούσιος έβαλε νερό στο κρασί του και έριξε τις απαιτήσεις του, με αποτέλεσμα να βρεθούν και οι δύο πλευρές στο σημείο που επιθυμούσαν.

Το ρητό ''Το γοργόν και χάριν έχει'' βρήκε απόλυτη εφαρμογή στη περίπτωση που συζητάμε, αφού πιθανότατα ο νέος προπονητής του Δαφνώνα , να μην γνώριζε το βέτο που έθεσε ένα από τους ''μεγάλους'' της διοίκησης της Δάφνης στην προοπτική συνεργασίας με τον κύριο Π.Λιτσάκη, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ δήλωσε - απείλησε ότι ''αν έρθει αυτός, φεύγω εγώ''...

Και μιλάμε για πρωτοκλασάτο και δυνατό όνομα της διοίκησης,τόσο που έκανε αχρείαστη την οποιαδήποτε έκπτωση από την πλευρά του Γ.Κακούσιου..

Εν τω μεταξύ οι πιέσεις που άσκησε στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης , εξω-διοικητικός, προσκολλούμενος μανατζο-παράγοντας για την πρόσληψη άλλου, από του τελικά προσληφθέντα Γ.Κακούσιου, δεν έφεραν αποτέλεσμα... Με τις κακές γλώσσες να λένε ότι ο ''Μεγάλος'' ακολουθεί αγωγή με το κάτωθι φάρμακο.

http://2.bp.blogspot.com/_Ml9eEJJ4Ir4/Sdsf1VyDksI/AAAAAAAAAlQ/_F3qRqLkNds/s320/gr.jpg


Διαβάζουμε στην ''Αλήθεια''

Αποφασίζουν για προπονητή

9/6/2010

Το νέο Δ.Σ. της Δάφνης συνεδριάζει σήμερα, προκειμένου να αποφασίσει για το ποιος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, στο νέο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Η νέα διοίκηση καλείται να αποφασίσει ανάμεσα στους Λιτσάκη, Κακούσιο, Χαψιά, με τους οποίους οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει κάνει ήδη μια πρώτη προσέγγιση και έχει ακούσει τις απόψεις τους.
Επόμενος στόχος της διοίκησης θα είναι να προχωρήσει άμεσα σε ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ της ομάδας καθώς και η ενίσχυσή της.
• Σήμερα συγκροτείται σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Άτλαντα Νεοχωρίου.


Πλέον δύο οι πάγκοι της πρώτης κατηγορίας που είναι κενοί προπονητή , πολύ πιθανόν και ένας μόνο, αυτός του Πιτυούς, αφού δεν έχει αποφασίσει ακόμη η διοίκηση του Άτλα τι θα πράξει στο συγκεκριμένο θέμα, αν δηλαδή συνεχίσει ως έχει ή προβεί σε πρόσληψη κάποιου έμπειρου κόουτς- όλα αυτά από αύριο αφού μόλις συγκροτήθηκε σε σώμα μετά τη Γ.Σ..
Όσον αφορά το Πιτυός, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο ούτε καν στα διοικητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.