Κυριακή, Δεκεμβρίου 5

Ατρόμητος και Μίκρα οι κερδισμένοι..

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgxD4FuZNEMOpS4uSpgsB7OmzgrxfFxyi2aPEHx-iIntVNQCeqW0bfkue42NjKHcPOEHddmaqwvcD7MH9z8xAconaVGWA2g0vPGD2YYDOYCZApcfOldXZmQVmKvYR7q8tkei7jMOzqtJy4/s1600/DSCF1649.JPG
Επιβεβαίωση των φαβορί στα ζευγάρια της 1ης  κατηγορίας το Σ/Κ και δύο πολύ μεγάλες, εκτός έδρας νίκες για τις ΠΑΧ( Οινούσες) και Δόξα (Καρδάμυλα) για την 2η..

Στο ντέρμπι του Σαββάτου, στο Δ.Στάδιο η Μικρασιατική πήρε τους τρεις βαθμούς, μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με γκολ του Σ.Μουλάκη ( το αφιέρωσε στον αδερφό του πατέρα του, που ''έφυγε'' πρόσφατα, τον Παντελή Μουλάκη ) μετά από αριστοτεχνικά χτυπημένο κόρνερ του Τσαφαρά.


Και οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, με τον Όμηρο αποφασισμένο να σπάσει το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων και τη Μίκρα επίσης αποφασισμένη να αποδείξει πως η ήττα από τον Ατρόμητο, ήταν απλά μια παρένθεση  και πλέον παρελθόν.
Αποτέλεσμα οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν ένα πραγματικό ντέρμπι, με δυνατές μονομαχίες-κυρίως- και με αρκετές φάσεις για γκολ και από τις δύο ομάδες.
Το να ξεχωρίσει κάποιος διακριθέντες ποδοσφαιριστές, σε ένα τέτοιο ματς είναι δύσκολο και πιθανόν αχρείαστο, αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησαν οι δύο τεχνικοί, έδωσαν τα πάντα μέσα στο γήπεδο.
Αξίζει να αναφερθεί μία επιμέρους του ματς μονομαχία, αυτή  ανάμεσα στα αδέρφια Μουλάκη, τον Τόλη και στον Στέφανο, με τον Στέφανο νικητή και θύτη της ήττας του Τόλη.


Πολύ καλή η διαιτησία του Α.Τσαπάρα, έβγαλε το ντέρμπι πολύ ''εύκολα'' , εν τούτοις σε αυτό βοήθησε το ότι βγήκαν πολλές φάσεις στους επόπτες - γεγονός που δεν ακυρώνει την πολύ καλή παρουσία του διαιτητή- επόπτες που κλήθηκαν να αποφασίσουν για πάρα πολλές φάσεις, με τον Λιβανίδη να παίρνει άριστα και τον Σταφίδα να κάνει λάθη εις βάρος και των δύο ομάδων.

Στα Θυμιανά σήμερα το απόγευμα ο Ατρόμητος ντύθηκε Ηρακλής και με τρεις ροπαλιές βύθισε κι άλλο τον αντίπαλο του...Φωτιά επιθετικά η ομάδα του Σ.Παπαθεοδώρου αλλά ταυτόχρονα με μεγάλα κενά μεσοαμυντικά( 17 τα γκολ παθητικό, με τις ομάδες που έχουν δεχθεί περισσότερα τέρματα, να είναι οι τελευταίες πέντε της βαθμολογίας)...Κενά που ίσως τα εκμεταλλεύονταν ο Ηρακλής, αν δεν είχε τις απουσίες που για ακόμη  ένα ματς είχε.
Μια σύντομη περιγραφή του παιχνιδιού από τη πένα του Γ.Ρ όπως τα μετέφερε στο betviews όπου και συνεργάζεται...

Με διαιτητή το Γιάχο νικήσαμε σήμερα…

Διαιτησία Σουπερ Λιγκ σήμερα στη Χίο, με τον διαιτητή Γιάχο να σφυρίζει στο ματς Ηρακλής Θυμιανών – Ατρόμητος 1-3.
Έδωσε από ένα πέναλτι (σωστά και τα δύο), μοίρασε γενικά τα σφυρίγματα, είχε καλό πειθαρχικό έλεγχο και γενικά αν και κουρασμένος (πριν αυτό το ματς διαιτήτευε άλλο) ήταν άνετος. Λόγω ονόματος «καθαρίζει» τα ματς εύκολα διότι οι παίκτες ψαρώνουν και δεν κάνουν μαγκιές, όπως με άλλους διαιτητές.
Όσον αφορά το ματς, η νίκη του Ατρομήτου ήταν απόλυτα δίκαιη. Είχε πιο κλασικές φάσεις για να τελειώσει με περισσότερα γκολ διαφορά το ματς. Μορφή ο αειθαλής, αεικίνητος και ακούραστος γερο-Σέργης, με γκολ στυλ Αλεξανδρή.

Στο εξάποντο, βαθμολογικό ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Άτλας πήρε τον Παγχιακό με 1-0  με το σκορ να τον αδικεί, ενώ ο Κοφινάς αναμενόμενα κέρδισε τον Λέων 3-0.

Στα Νένητα ο Κανάρης δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην με ελλείψεις ομάδα της Ελάτας, σε νευρικό ματς, με τους φιλοξενούμενους, να έχουν καλές φάσεις να πετύχουν τέρμα στο διάστημα που δεν υπήρχε σκορ, ενώ νεύρα είχαμε και στις κερκίδες, μετά το γκολ του Κανάρη από φιλάθλους των φιλοξενουμένων.

Στον Δαφνώνα το Σάββατο η Δάφνη επανήλθε στις νίκες απέναντι στις Καρυές με 3-1με τον Λ.Παπαλάνη να πετυχαίνει χατ-τρικ ενώ σήμερα στη Καλαμωτή η τοπική ομάδα ''προσγείωσε'' την ομάδα του Πύργου, μπαίνοντας από νωρίς στη θέση του οδηγού στο ματς, με δύο γρήγορα γκολ και τελικό σκορ της νίκης της, το 5-0.


Συνολικά τα αποτελέσματα και στις δύο κατηγορίες.

ΔΑΦΝΗ-ΚΑΡΥΕΣ 3-1

ΠΑΓΧ/ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΤΛΑΣ 0-1

ΜΙΚΡΑ-ΟΜΗΡΟΣ 1-0

ΠΥΡΓΟΣ-ΚΑΛΑΜΩΤΗ 0-5

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-3

ΚΑΝΑΡΗΣ-ΕΛΑΤΑ 1-0

ΚΟΦΙΝΑΣ-ΛΕΩΝ 3-0

ΠΙΤΥΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 0-3 Α.ΑΓ


ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ-ΦΑΡΚΑΙΝΑ 8-0

ΑΕΧΒ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  3-2

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΔΟΞΑ 2-3

ΠΑΝΟΙΝΟΥΣΣΙΟΣ-ΠΑΧ 1-2

ΕΝΩΣΗ-ΚΛΑΣΣΙΚΟ  4-0



Βαθμολογία 1η Κ.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Δάφνη
Μικρασιατική
Κανάρης
Ατρόμητος
Κοφινάς
Καλαμωτή
Καρυές
Ομηρος
Ηρακλής
Πύργος
Ατλας
Ελάτα
12----
11
12
12
12
12
12
12
11
12
12
12
43-10
26-5--
25-8--
29-17--
38-13--
29-11--
24-17--
14-11--
16-13--
17-15--
22-17--
16-19--
-31
28
28
27
27
24
17
17
16
16
15
14
13
Παγχ/Αστέρας
12
9-32--
8
14
15
16
Αναγέννηση
Λέων 
Πιτυός
12
12
12
12-16--
4-45--
1-74--
7
0
0
 Η επόμενη αγωνιστική.( την ερχόμενη Τετάρτη θα διεξαχθεί στα Θυμιανά το αναβληθέν Ηρακλής-Μίκρα)
13η αγωνιστική:


Ελάτα-Αναγέννηση


Άτλας-Κανάρης


Ατρόμητος-Πιτυός


Καρυές-Παγχιακός/Αστέρας


Λέων-Ηρακλής


Καλαμωτή-Δάφνη


Όμηρος-Κοφινάς


Μικρασιατική-Πύργος




1 σχόλιο:

  1. Παρακολούθησα μόνο το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Μίκρας το περασμένο Σάββατο.
    Πολύ κατώτερη η απόδοσή της σε σχέση με το ματς με τον Ατρόμητο, σε ένα γενικά πολύ μέτριο δεύτερο 45λεπτο, με ελάχιστες φάσεις. Αν θυμάμαι καλά, δύο καλές φάσεις είχε ο Όμηρος και μία η Μίκρα, εκτός του γκολ.
    Η Μίκρα πήρε το ματς εύκολα α) διότι έκανε τα αυτονόητα που μπορεί και β) λόγω της επιθετικής ανυπαρξίας του Ομήρου.
    Εντύπωση μας προκάλεσε ο επόπτης από την δεξιά πλευρά που επιτέθηκε η Μίκρα στην επανάληψη. Με μία κουβέντα «ΑΡΙΣΤΟΣ».

    Όσον αφορά τον Ατρόμητο, έπαιξε και αυτός με σημαντικές απουσίες (ιδίως στην επίθεση) και πράγματι είχε και πάλι προβλήματα στην άμυνα. Πάντως τα ματς του Ατρομήτου γενικά προσφέρουν θέαμα για τους φιλάθλους με πολλά γκολ.

    Ο Ηρακλής θα είχε καλύτερη τύχη αν στην τελική προσπάθεια ήταν πιο ήρεμος. Βιαστικές επιλογές, μόνιμα το λάθος τις κρίσιμες στιγμές και γενικά όπως συνήθως γράφω για μερικά ματς της Ισπανίας, επιτέθηκε πιο πολύ με καρδιά παρά με μυαλό, για αυτό και έχασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.