Πέμπτη, Ιανουαρίου 13

Δείτε το - το ματς είναι πεντακάθαρο

Να το έπαιζαν ανατροπή??






Παρακολουθείστε εδώ το βίντεο του αγώνα Λεβαδειακού-Ιωνικού 2-1.

Ο Ιωνικός προηγείται στο α' ημίχρονο και το γήπεδο της Λεβαδειάς σείεται από τους πανηγυρισμούς, ενώ ο Ιωνικός δεν είχε φιλάθλους στο γήπεδο!!!!

0-1 ημίχρονο, 2-1 τελικό, με τον τρόπο που βλέπετε.

Οποιος μιλήσει για σικέ ματς, να μηνυθεί πάραυτα.


Διευκρίνηση για την παρακάτω ανάρτηση με το βίντεο: η πλευρά του Λεβαδειακού υποστηρίζει οτι οι πανηγυρισμοί στο πρώτο γκολ του Ιωνικού είναι του πάγκου των φιλοξενουμένων.

Η πλευρά του Ιωνικού;
 


Παρατήρηση προσεκτικού αναγνώστη για το βίντεο του αγώνα Λεβαδειακού-Ιωνικού: οι πάγκοι είναι στην απέναντι πλευρά της κάμερας, οπότε ο ήχος δεν δικαιολογείται. 

πηγή:Δίκη 

4 σχόλια:

  1. καλημερα Χιος
    αν θελανε να στηναν το παιχνιδι στη Λιβαδεια θα εμπαινε το γκολ νωριτερα,οχι στο 45 και με αυτον τον τροπο,εχει ταχυτητα η φαση και λιγα εκατοστα στραβοκλωτσια και δε θα βγαινε ουτε σεντρα ουτε κεφαλια και γκολ.
    Αναφερεις την πηγη του αρθρου,Δικη,η σελιδα του Θωμαιδη θα ειναι.
    Τα γραφει κατι τετοια,αλλα μονο φρου φρου κι αρωματα ειναι.
    εχεις στοιχεια?γραφτα.δεν εχεις?κανε τουμπεκι
    αλλωστε στο να στιγματιζουμε ανθρωπους και ομαδες ειμαστε σαινια σα λαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε μαζί σου,όμως δεν υπάρχει νόμισμα με μία όψη...
    Σου λέει ο άλλος, είχαν σκάσει στις κερκίδες γιατί το είχαν παίξει ανατροπή και την πρόλαβαν στο τσακ με το γκολ στο 45...


    Η αναφορά στη πηγή έγινε για αυτόν ακριβώς το σκοπό αγαπητέ φίλε, για να αξιολογήσει ο καθένας αυτά που διαβάζει στο ποστ..
    Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. του χω στειλει του Θωμαιδη αρκετα email-τα χω κρατησει ολα,οπως και τις απαντησεις του-ζητωντας του να πει στοιχεια που να αποδεικνυουν αυτα τα οποια γραφει ή λεει στην εκπομπη του,η απαντηση σε ολα ειναι πως ''η δημοσιογραφικη του δεοντολογια δεν του επιτρεπει να πει'' και πως το λογο εχει η δικαιοσυνη''
    τρεχα γυρευε δηλαδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.