Τετάρτη, Ιανουαρίου 26

Τέλος η χρηματοδότηση, όπου βία και....''νοθεία''.

 
Σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα της χρηματοδότησης-ενίσχυσης των ερασιτεχνικών σωματείων.
Σε ερώτηση σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις σωματείων, ο κ. Μπιτσαξής είπε:

Π. ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ: Πρώτον, θα καλέσουμε τις Ομοσπονδίες να κάνουν πλήρη εκκαθάριση των μητρώων τους για τη σωματειακή τους βάση. Δεύτερον, θα καλέσουμε τα σωματεία να μας δώσουν μία πλήρη εικόνα τους. Υπάρχουν Ομοσπονδίες που έχουν καλή εικόνα και σαν παράδειγμα αναφέρω των ομαδικών αθλημάτων. Σε όλες τις Ομοσπονδίες θα ακολουθήσει δειγματοληπτικός έλεγχος. Αν διαπιστώνεται ότι έστω και ένα στοιχείο δεν είναι αληθινό, θα διακόπτεται η χρηματοδότηση. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, πιστεύουμε ότι στο τέλος του 2010 θα μπορούμε να εγγυηθούμε ότι χρηματοδοτούνται τα πραγματικά σωματεία. Αυτή θα είναι η προσπάθειά μας.  
 Για την επιχορήγηση των ερασιτεχνικών σωματείων του ποδοσφαίρου, είπε...

Π. ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ: Θα υπάρξει για το θέμα αυτό Δελτίο Τύπου. Να μου επιτρέψετε σήμερα να επιφυλαχθώ. Η ουσία είναι ότι έχει συμφωνηθεί η επιχορήγηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, το ύψος της οποίας θα είναι 4,8 εκ ευρώ. Η πρόοδος όμως της εκταμίευσης για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τις ομάδες που μετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα, εξαρτάται απολύτως από τις εξελίξεις και στα θέματα της βίας. Αυτό το έχω καταστήσει σαφές και στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Πιλάβιο, διότι σε πολλά τοπικά πρωταθλήματα γίνεται ρημαδιό. Δυστυχώς δεν έχουμε ακριβή εικόνα, λόγω της απόστασης και της μικρής δημοσιογραφικής κάλυψης που έχουν τα τοπικά πρωταθλήματα.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.