Τρίτη, Ιανουαρίου 18

Κέρδος για το ποδόσφαιρο μας...

Έχω αναφερθεί από εδώ στο μπλογκ του Ατρομήτου το οποίο και είναι στον ''αέρα'' εδώ και κάποιες εβδομάδες και ταυτόχρονα έχω επισημάνει την αξία, τις γνώσεις  και την εμπειρία του υπεύθυνου εκεί , καθώς και την αναμενόμενη - τουλάχιστον από εμένα- πολύτιμη προσφορά του στο ποδόσφαιρο του νησιού μας...
Απολαύστε άλλον έναν προβληματισμό του παρακάτω, και ολόκληρο το ποστ στο οποίο περιέχεται ΕΔΩ


Θα περίμενα ο συγκεκριμένος βοηθός διαιτητή να κάνει πρώτος την ερώτηση στον Βασάρα και όχι να έρθει εκ των υστέρων, με υποστηρικτικό λόγο στο ερώτημά μου. Θα περίμενα δηλαδή οι διαιτητές του νησιού που συμμετείχαν φέτος σε αγώνες με αμφισβητούμενες φάσεις που σήκωσαν τεράστιο θόρυβο και προκάλεσαν επεισόδια, να αναφέρουν αυτές τις φάσεις για να αποδείξουν δημοσίως, αφενός μεν την ασχετοσύνη μας στους κανονισμούς και αφετέρου ότι αδίκως τους "κράζουμε διότι είμαστε αδιάβαστοι και μη ειδικοί. Να έχουν κάτσει και να έχουν σχεδιάσει αυτές τις φάσεις, για να τις προβάλουν όπως έκανε ο Βασάρας ώστε εμείς οι μη ειδικοί, να μάθουμε για να μην κάνουμε τους ξερόλες. Κατά την πολύ ταπεινή μου άποψη, ο σύνδεσμος των διαιτητών του νησιού θα έπρεπε να είχε μεριμνήσει για να παρουσιάσει με αντικειμενικότητα κάτι τέτοιο, το οποίο εκτιμώ θα ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορά απέναντι σε όλους μας. Και έστω ότι μέσα από κάποια φάση έβγαινε το συμπέρασμα ότι ο διαιτητής είχε άδικο...και τι έγινε? Ο διαιτητής αυτός εκείνη την στιγμή δεν θα διδασκόταν από το λάθος του? Θα υποβιβαζόταν μήπως το κύρος του?
Το συγκεκριμένο το καταθέτω και ως πρόταση για το μέλλον προς τους διαιτητές, που μας κάνουν την τιμή να μπαίνουν στο συγκεκριμένο blog για να διαβάσουν τις αράδες μου. Αν θέλουν και αυτοί να μας "ξεστραβώσουν" ας πάρουν τέτοιες ουσιαστικές πρωτοβουλίες που θα ωφελήσουν τους πάντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.