Πέμπτη, Μαΐου 12

Αποτελέσματα βαθμολογίας τοπικών κατηγοριών Ε.Π.Σ. Χίου 2010 - 2011 με την σύνθεση των κατηγοριών Α΄ - Β΄- Γ΄

ΕΠΣ ΧΙΟΥ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας γνωρίζουμε τους πίνακες βαθμολογικής κατάταξης των ομάδων των τοπικών κατηγοριών Α΄και Β΄Κατηγορίας καθώς επίσης και τα αποτελέσματα των Πρωταθλημάτων Υποδομών αγωνιστικής περιόδου 2010 - 2011 που ενεκρίθησαν από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Χίου με την υπ΄ αριθμ: 91/ 11-05-2011 και μη εκκρεμουσών εν δίκων μέσων.

- Πρωταθλήτρια ομάδα Α΄ Τοπικής Κατηγορίας περιόδου 2010 - 2011 ανακηρύσσεται το Σωματείo: Α.Π.Ε.ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ που έχει έδρα το Δήμο Χίου και ανέρχεται στην Δ΄ Εθνική Κατηγορία.

- Τα Σωματεία: Α.Ο.ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ και Α.Ε.ΧΙΟΥ/ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ έπειτα από την περαίωση του Πρωταθλήματος της Β΄ Τοπικής Κατηγορίας προάγονται στην Α΄ Τοπική Κατηγορία για την νέα αγωνιστική περίοδο.
- Πρωταθλητής Β΄ Τοπικής Κατηγορίας για την περίοδο 2010 – 2011 ανακηρύσσεται το Σωματείο: Α.Ο.ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ.
- Τα Σωματεία: Α.Ο. ΆΤΛΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ/ΑΣΤΕΡΑΣ, Α.Ο.ΛΕΩΝ ΑΦΡΟΔΙΣΙΩΝ και Π.Α.Σ.ΠΙΤΥΟΥΣ υποβιβάζονται στην Β΄ Τοπική Κατηγορία.
- Τα Σωματεία: Ε.Φ.Κ.ΠΟΣΕΙΔΩΝ,Α.Σ.Λ.Σ.ΈΝΩΣΗ,ΑΣΦ.ΣΧ.ΕΠ.ΔΙΟΙΚ.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ,Α.Ο.ΠΑΝΟΙΝΟΥΣΣΙΟΣ,
Κ.Ε.Α.Σ.ΦΑΡΚΑΙΝΑ,Π.Α.Σ.ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΝΙ,Α.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ και Ε.Α.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ/ΚΑΜΠΟΧΩΡΩΝ
υποβιβάζονται στην Γ΄ Τοπική Κατηγορία.
- Δικαίωμα συμμετοχής στην Α΄ Τοπική Κατηγορία έχουν τα σωματεία: Π.Ο.ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΩΝΑ, Α.Π.Ο.ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ, Α.Π.Σ.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Α.Σ.ΌΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ, Σ.Ι.Φ.Ι.ΚΟΦΙΝΑΣ, Π.Α.Ο.ΚΑΡΥΩΝ, Α.Ε.ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ, Α.Ο.ΠΥΡΓΟΣ ΠΥΡΓΙΟΥ, Α.Π.Π.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΥΜΙΑΝΩΝ, Α.Ο.ΘΟΛΟΠΟΤΑΜΙΟΥ « Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ », Α.Ο.ΕΛΑΤΑΣ, Α.Ο.ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ, Α.Ε.ΧΙΟΥ/ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ.
- Δικαίωμα συμμετοχής στην Β΄ Τοπική Κατηγορία έχουν τα Σωματεία: Α.Ο.ΆΤΛΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ/ΑΣΤΕΡΑΣ, Α.Ο.ΛΕΩΝ ΑΦΡΟΔΙΣΙΩΝ, Π.Α.Σ.ΠΙΤΥΟΥΣ, Α.Π.Σ.ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ, ΠΟΔ.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΙΟΥ, Π.Ο.ΔΟΞΑ, Α.Ε.ΚΥΒΕΛΗ/ΛΕΩΝ, Π.Ο.ΗΦΑΙΣΤΟΣ.
- Δικαίωμα συμμετοχής στην Γ΄ Τοπική Κατηγορία έχουν τα Σωματεία: Ε.Φ.Κ.ΠΟΣΕΙΔΩΝ,Α.Σ.Λ.Σ.ΈΝΩΣΗ,ΑΣΦ.ΣΧ.ΕΠ.ΔΙΟΙΚ.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ,Α.Ο.ΠΑΝΟΙΝΟΥΣΣΙΟΣ,
Κ.Ε.Α.Σ.ΦΑΡΚΑΙΝΑ,Π.Α.Σ.ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΝΙ, Α.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, Ε.Α.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ/ΚΑΜΠΟΧΩΡΩΝ.

- Πρωταθλητής Παιδικού πρωταθλήματος περιόδου 2010 – 2011 αναδεικνύεται το Σωματείο: ΠΟΔ.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΙΟΥ.
- Πρωταθλητής Προπαιδικού πρωταθλήματος περιόδου 2010 – 2011 αναδεικνύεται το Σωματείο: ΠΟΔ.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΙΟΥ.
Κατά την νέα αγωνιστική περίοδο 2011 - 2012 το Σωματείο Α΄ Κατηγορίας Α.Ε.ΧΙΟΥ/ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ θα ξεκινήσει τους αγώνες με μείον
( - 2 ) βαθμούς και απαγόρευση συμμετοχής σε κάθε επίσημο αγώνα μέχρι 05 Οκτωβρίου 2011 με ότι αυτό συνεπάγεται με βάση του Κ.Α.Π. για τους αγώνες που θα κληρωθεί μέχρι τότε ( Πρωτάθλημα και Κύπελλο ),
Το Σωματείο Β΄ Κατηγορίας Π.Α.Σ.ΠΙΤΥΟΥΣ θα ξεκινήσει τους αγώνες με μείον   ( -6 ) βαθμούς,
Το Σωματείο Γ΄ Κατηγορίας Ε.Α.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ/ΚΑΜΠΟΧΩΡΩΝ θα ξεκινήσει τους αγώνες με μείον ( - 6 ) βαθμούς
και τα Σωματεία Γ΄ Κατηγορίας Α.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ και Π.Α.Σ.ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΝΙ θα ξεκινήσουν τους αγώνες με μείον ( - 5 ) βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.