Τρίτη, Μαΐου 24

Από δω και από κει....

δω
 
Μικρασιατική
Συνεχίζονται καθημερινά οι επαφές των διοικούντων της ομάδας τόσο με υποψήφιους -μεγάλους- χορηγούς, όσο και με υποψήφιους για να συμμετάσχουν στο νέο δ.σ που θα προκύψει από την έκτακτη Γ.Συνέλευση της 8ης Ιουνίου.
Αύριο το βράδυ επίσης θα συνεδριάσει για άλλη μία φορά το δ.σ της ομάδας με θέμα τον προγραμματισμό και τον συντονισμό δράσεων που απαιτεί το μεσοδιάστημα έως και τη Γ.Συνέλευση.
Ραντεβού με πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες στο νησί αλλά και στην πρωτεύουσα, αγωνιστικός απολογισμός-προγραμματισμός  και επαφές με ποδοσφαιριστές και ομάδες του νησιού μας, περιλαμβάνει το καθημερινό πρόγραμμα των ανθρώπων της Μικρασιατικής.
Δείγμα θετικόν, όσον αφορά την ανταπόκριση του επιχειρηματικού κόσμου, που δείχνει να αγκαλιάζει τη προσπάθεια αλλά και των ομάδων με τις οποίες η πρωταθλήτρια είχε τις πρώτες επαφές για συνεργασία, με τις Καλαμωτή, Ελάτα και Κανάρη να είναι από τις πρώτες που έδειξαν διάθεση να συνεργαστούν.

 Αναγέννηση.
Καθ' όλα επιτυχημένη η σεζόν για τη νεοφώτιστη και προφανώς η διοίκηση δεν θα ήθελε με τίποτα να χαλάσει η συνταγή.
Έτσι με συνοπτικές διαδικασίες ανανέωσαν τον έμπειρο Γιάννη Λαγούδη στον πάγκο και μαζί του έμειναν στην ομάδα ο γκολκίπερ Πνευματικούδης και ο Δ.Καζάκος.
Παράλληλα συνεχίζονται οι επαφές με τον φορ Μανιάτη.
Με τον κόσμο ''ζεστό'' από τη φετινή πορεία και με 2-3 προσθήκες, η Αναγέννηση θα μπορεί να προσβλέπει σε μία ακόμη καλύτερη παρουσία στη μεγάλη κατηγορία.

 Όμηρος
Πλέον είδηση θα αποτελούσε η μη παραμονή του Α.Ρυθιανού στο πάγκο της Καλλιμασιώτικης ομάδας.
 
Δάφνη
Στη κυπελλούχο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το θέμα προπονητή, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για την ύπαρξη πρόταση παραμονής στον Π.Λιτσάκη αλλά με μειωμένες οικονομικές απολαβές ( πολιτική που δεν θα είναι αποκλειστικότητα της Δάφνης, όπως δείχνουν τα δεδομένα και το οικονομικό περιβάλλον) .



 

Στην Ελάτα οσονούπω, ανακοινώνουν νέο προπονητή τον Δ.Ντούλη που τελικά άφησε το πάγκο της ομάδας του χωριού του για εκείνον του διπλανού χωριού. 

Αποχαιρέτησε ο Σ.Ξύδας με τον πάγκο της ομάδας να παραμένει ακόμη άδειος (Βίλδος , Κακούσιος λένε οι φήμες οι υποψήφιοι) .
Κίνηση ματ η ανανέωση του γκολκίπερ Μπαχά ( τον πίεζαν Ατρόμητος και Δάφνη).
Σε αναζήτηση ''μικρών'' για τη νέα περίοδο η ομάδα αφού η πλειοψηφία των νυν, υπολογίζει σε σπουδές εκτός νησιού... 

Ανανέωση για Παπαθεοδώρου, νέα διοίκηση και στοχευμένες κινήσεις ενίσχυσης  με ''ταβάνι'' από τον πάντα δυνατό σε όλα τα επίπεδα Ατρόμητο 

ΚΑΛΑΜΩΤΗ
Η περσινή πρωταθλήτρια αφήνοντας πίσω μια πολύ ''περίεργη'' χρονιά, μπαίνει σε άλλους δρόμους και με χαμηλούς τους τόνους θα γίνει η προσπάθεια να ''χτιστεί'' μια νέα ομάδα...
Στο τιμόνι αναμένεται νέος και φιλόδοξος τεχνικός στη θέση του ικανότατου πλην όμως ακριβού κόστους νυν τεχνικού της ομάδας ...
Το όνομα του οποίου θα ανακοινώσει εντός των ημερών το δ.σ της ομάδας και επίσημα.

Στα Νένητα δεν έχουν λόγο να αλλάξουν τη φιλοσοφία που διέπει την ομάδα και την οδηγεί να πρωταγωνιστεί συνεχώς.
Ανανέωση με προπονητή (Ιωάννου)και με έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές τους (Ματέρη) και επιπλέον λίγες και καλές προσθήκες στον ήδη υπάρχων καλό κορμό.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.