Τετάρτη, Μαΐου 11

ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΠΕ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑ ΕΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ

Κόλαφος αποτελεί για την διοίκηση της ΟΔΠΕ η απόρριψη της προσφυγής που είχε κανει στα δικαστήρια κατά της ΕΠΟ για τα ποσοστά και την εκπαίδευση.Το δικαστήριο δεν μπήκε στην ουσία της προσφυγής αφου διαπιστώθηκε ότι ειχαν παρέλθει οι ημερομηνίες και δεν συνέτρεχε λόγος να σταθεί στις αιτιάσεις της ΟΔΠΕ .

Συμφωνα με τα οσα προβλέπει ο κανονισμός η αποφαση του Δ.Σ της ΕΠΟ επρεπε να προσβληθεί μεσα σ ένα εξάμηνο από την μέρα που ειχε ληφθεί( τον Δεκέμβριο του 2009) και όχι φυσικά μετα από ενάμιση χρονο που ειχε κατατεθεί η αιτηση.

Κατόπιν αυτού γεννάται θέμα για την διοίκηση της ομοσπονδίας αφου πλεον δεν εχει λόγο υπαρξης και πρεπει να παει σε γενική συνέλευση για να αποφασιστεί τι θα γινει από εδώ και πέρα ,αφου ουτε αρμοδιότητες εχει αλλα το βασικώτερο με τις 49.000 επιχορήγηση δεν μπορεί ουτε να λειτουργεί ,αφου τα χρηματα αυτά φτάνουν μονο για την  μισθοδοσία των υπαλλήλων.Ο πρόεδρος της ΟΔΠΕ Μπάμπης Μοιραδωράκης ειχε πεί ότι περιμένει την αποφαση των δικαστηρίων και μετα θα πάει σε Γ.Σ και θα παραιτηθεί.Τωρα μετα τις δραματικές εξελίξεις επιβάλεται να το πράξει το συντομώτερο αφου η ομοσπονδία είναι προ της δυάλισης και πρεπει να γινει η υστατη προσπάθεια εξεύρεσης λύσης με την ΕΠΟ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο σύμβουλος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Β.Χατζηαποστόλου σε τηλεοπτική εκπομπή ειπε ότι πρεπει να βρεθεί λύση ,να λειτουργούν οι σύνδεσμοι και μπορεί να συζητηθεί η πρόταση για να καταστεί η  οργανωμένη διαιτησία,ενωση της ΕΠΟ,όπως ηταν και παλαιά ώστε να εχει λόγο στα ζητήματα της διαιτησίας.

diaititis.gr

4 σχόλια:

  1. Bαγγέλης Μανάρας12 Μαΐου 2011 στις 3:14 μ.μ.

    Το κύκνειο άσμα;Μάλλον ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλος καλά ήταν.Να δουμε αν θα είναι καλύτερα η χειρότερα.Να δούμε επίσης τι άλλο θα βρει ο Ρούλης και η παρέα του να λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μένος κατά Ρούλη!!Πολύ άδικο!
    Κυριακή κοντή γιορτή.Ίδωμεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.