Κυριακή, Σεπτεμβρίου 11

Οι 300 του Μάρκου.


Αγαπητοί κύριοι,
Όλοι γνωρίζετε την τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα του Λέοντα Αφροδισίων και στον κύριο Μάρκο Προγούλη. Μια τιμωρία που σαφώς δεν θα πούμε ότι είναι άδικη, όπως πολύ αντρίκια παραδέχτηκε και ο ίδιος ο κύριος Προγούλης, ίσως όμως να είναι κάπως αυστηρή. Πιθανών οι ιθύνοντες στην συγκεκριμένη περίπτωση να έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο εφαρμόζοντας απόλυτα το γράμμα του νόμου ενώ ανάλογες περιπτώσεις κατά το παρελθόν πέρασαν απαρατήρητες. Οπωσδήποτε δεν πρέπει να συγχέουμε την περίπτωση αυτή με τα έκτροπα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια και που έχουν στόχο το χρήμα. Σίγουρα έγινε μια παρατυπία , χωρίς όμως να υπάρχει δόλος , για να παίξουν ποδόσφαιρο νέα παιδιά , για  να μην βρίσκονται σε καφετέριες και μπροστά σε ηλεκτρονικά παιχνίδια και οθόνες υπολογιστών…
Και ο κύριος Προγούλης  λοιπόν και τα συγκεκριμένα παιδιά γνώριζαν ότι αυτό είναι παράτυπο κατέφυγαν όμως σε αυτό ως έσχατη προσπάθεια να ενισχυθεί η ομάδα που ανήκει στην ίδια οικογένεια,πρόκειτε δηλαδή για ομάδες που και οι δύο είναι  δημιούργημα ,«παιδιά» του κυρίου Προγούλη. Εδώ πρέπει να πούμε ότι η ομάδα έχασε τους αγώνες στους οποίους συμμετείχε και υποβιβάστηκε. Στην ουσία δηλαδή δεν αλλοιώθηκε το τοπικό πρωτάθλημα.
Εμείς δεν κατακρίνουμε την απόφαση των ιθυνόντων που επέβαλαν την συγκεκριμένη ποινή απλά δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στο Μάρκο,γιατί για εμάς τους γονείς αλλά και τα παιδιά δεν είναι ο κύριος Προγούλης αλλά ο Μάρκος. Ο Μάρκος που έχει αγκαλιάσει τα παιδιά μας και χρόνια τώρα (δεκαπέντε ήδη επίσημα!) τους προσφέρει όμορφες, ανθρώπινες στιγμές μέσα και έξω από τα γήπεδα. Ο Μάρκος που πολλές φορές τον έχουμε ακούσει να λέει: «τα παιδιά μου τα Λιονταράκια μου» επί σειρά ετών προσφέρει αφιλοκερδώς στο χιώτικο ποδόσφαιρο έχοντας ως συμπαραστάτη τη Σοφία τη σύζυγό του και πολλούς γονείς ,που πολύ συχνά βρίσκονται στο πλάι του εμψυχώνοντας τα παιδιά. Κάθε χρόνο ο Μάρκος έχει δίπλα του 300 γονείς και αθλητές !! από τις ομάδες και ακαδημίες !
Είμαστε «οι τρακόσοι του Μάρκου» και ήμασταν , είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα του , ενωμένοι , υποστηρικτές του.
 Μας είναι αδιανόητο να πάμε σε αγώνα και να μην ακούσουμε το Μάρκο με την χαρακτηριστική του φωνή να εμψυχώνει τα παιδιά. Δεν είναι εύκολο να κρατήσει κάποιος την ψυχή αυτού του ανθρώπου έξω από το γήπεδο έξω από το σπίτι του.
Τελειώνοντας να πούμε πως : « ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» και είναι σίγουρο πως ο Μάρκος έγινε πιο δυνατός γιατί έχει την αγάπη των παιδιών του,των παιδιών που χρόνια τώρα τα μεγαλώνει μέσα στα γήπεδα συμβάλλοντας και αυτός να κρατιούνται μακριά από κακοτοπιές όσο αυτό είναι εφικτό.
Ας του ευχηθούμε λοιπόν να είναι καλά και ο καιρός θα περάσει γρήγορα ώστε να τον απολαύσουμε ξανά στα γήπεδα αν και ειλικρινά δεν ξέρουμε με ποιο τρόπο θα κρατηθεί μακριά  από αυτά.
Οι γονείς των ποδοσφαιριστών.

1 σχόλιο:

  1. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΙ ΛΕΤΕ????(Σίγουρα έγινε μια παρατυπία , χωρίς όμως να υπάρχει δόλος)
    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΟΛΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΛΤΙΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ.
    ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ.
    (Στην ουσία δηλαδή δεν αλλοιώθηκε το τοπικό πρωτάθλημα.) ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ????
    ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ.........
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.
    ΕΛΕΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.