Κυριακή, Οκτωβρίου 30

9ος όμιλος/ Κορωπί




Α.Ο ΄΄ΚΟΡΩΠΙ΄΄

Ίδρυση         : 1903
Χρώματα      :  Μπλέ-άσπρο
Διεύθυνση   :  Δ. Γυμναστηρίου  1  Κορωπί    Αττικής  19400
Τηλέφωνο   :  210-6622054
Fax               :  210-6622054
Website       :  www.koropifc.gr
E-mail          :  info@koropifc.gr
Χορηγοί       :  ΟΠΑΠ
Εμφανίσεις  :  adidas




Αποψη του γηπέδου από τα δυτικά - Click για μεγέθυνση!


Έδρα  Στάδιο ''Αντώνης Πρίφτης''
Φωτογραφίες του γηπέδου, τοποθεσία και πρόσβαση σε αυτό  ΕΔΩ


Πέμπτη θέση στον όμιλο πέρσι και Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ.


Προπονητής της ομάδας ο Β.Στασινόπουλος ( έχει δουλέψει σε Απόλλωνα Αθηνών, Βύζαντα, Ηλιούπολη, Ιεράπετρα, Αχαική ) που βλέπει την ομάδα του να μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα αρκετά ενισχυμένη με ποιοτικές προσθήκες.
Μεταξύ άλλων αποκτήθηκαν οι Επαμεινώνδας Κουτρομάνος ( Κεραυνός Κερατέας, Βέροια, Εθνικός Αστέρας) και ο 24χρονος Ζήσης Δημάκης ( είχε προταθεί κάποια στιγμή στη Μικρασιατική ) ταχύτατος εξτρέμ αγωνίζονταν στον Αιολικό.


ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ



Η πιο πρόσφατη ενδεκάδα για το Κορωπί για το Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ ήταν η παρακάτω.
Ούσιος, Μάνεσης, Πούλος, Ταμπάκης, Ντούνης, Μουρούτης, Αλεξίου Α., Ρέντζης (75' Βρούτσης), Δημάκης, Κουτρομάνος (80' Θεοφάνους), Γκεμίσης (30' Αλεξίου Σ.).



Ο κόουτς Β.Στασινόπουλος πρόσφατα αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του για φέτος.
Βασίλης Στασινόπουλος: Θα παίξουμε για ψηλά!Την ύπαρξη υψηλών βλέψεων στις τάξεις του Κορωπίου, επιβεβαίωσε με δηλώσεις που παραχώρησε στην 'Ωρα των σπορ' ο Βασίλης Στασινόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στη φετινή χρονιά και στις δυσκολίες της, τονίζοντας παράλληλα πως στο μυαλό όλων υπάρχει ο στόχος της ανόδου. 'Οι εποχές είναι δύσκολες. Ολες οι ομάδες αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Αν καταφέρουμε και αντεπεξέλθουμε στο οικονομικό κομμάτι, θα παίξουμε για ψηλά' υπογράμμισε αρχικά ο 59χρονος προπονητής, για να συμπληρώσει: 'Παρά το γεγονός ότι το μπάτζετ μας είναι εξαιρετικά χαμηλό, η ομάδα μπορεί να πάει για άνοδο. Το σίγουρο είναι ότι θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι'. Σχετικά με τη μέχρι τώρα προετοιμασία, ο Βασίλης Στασινόπουλος σχολίασε: 'Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Είναι καλοί χαρακτήρες, καλοί ποδοσφαιριστές και ανταποκρίνονται πλήρως σε όσα τους μεταφέρω'. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.