Πέμπτη, Οκτωβρίου 20

Θα παίζουν μπάλα Χριστούγεννα , Πάσχα και Τετάρτες ??

Πάει για... νέα παράταση η πρεμιέρα!
Μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να έχει οριστεί ως ημερομηνία πρεμιέρας η 30η Οκτώβρη, ωστόσο είναι κάτι παραπάνω από... βέβαιο πως θα δοθεί μία ακόμη παράταση για την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Αυτό προέκυψε από τη συνεδρίαση των μελών της Επιτροπής, αλλά και από τη συνάντηση που είχαν με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, ο οποίος συνέστησε υπομονή, καθώς δεν έχει ξακαθαρίσει ακόμη το τοπίο με τις ομάδες των επαγγελματικών κατηγοριών, για τις οποίες εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις. 
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι ο καταρτισμός των ομίλων που έχει γίνει μέχρι στιγμής δεν πρέπει να θεωρείται τελικός για δύο λόγους.
 Αφενός, επειδή είναι πολύ πιθανό να προστεθούν στους ομίλους κι άλλες ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών, σε περίπτωση που καταδικαστούν με υποβιβασμό από τα αθλητικά δικαστήρια, αφετέρου διότι δεν μπορεί να αναφερθεί με σιγουριά ότι οι ομάδες που έχουν χρέη στην ΕΠΟ θα δεχθούν να τεθούν υπό καθεστώς διακανονισμού, προκειμένου να τα εξοφλήσουν και να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα. 
Το μόνο σίγουρο είναι πως το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής δεν πρόκειται να ξεκινήσει εάν δεν αρχίσουν πρώτα αυτά της Football league και Football league II.
 Εντός της προσεχούς εβδομάδας θα γίνει η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να ευελπιστούν πως θα έχουν κλείσει οι... τρύπες που υπάρχουν. 
Στην Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής τονίζουν πως είναι πανέτοιμοι να δρομολογήσουν τις απαιτούμενες διαδικασίες για τις κληρώσεις και την πρεμιέρα, ωστόσο τα χέρια τους εξακολουθούν να είναι... δεμένα!
 Πάντως, τα υπάρχοντα στοιχεία δείχνουν ότι η έναρξη του πρωταθλήματος μετατίθεται για τα μέσα του Νοέμβρη.
2011-10-20



Του Δημήτρη Θεοδώρου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.