Κυριακή, Οκτωβρίου 30

9ος όμιλος/ Ολυμπιάδα Κερατσινίου

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Νεοφώτιστη στην Δ' Εθνική.


Χρώματα :Κόκκινο/Μπλε
Έδρα :Δημοτικό Στάδιο Κερατσινίου Σιταποθήκες









Ιστοσελίδα       http://olympiadafc.com/





Προπονητής : Δημήτρης Βουτσινάς


olympiada voutsinas 7 9


Ο προπονητής της ομάδας μετά το τελευταίο της φιλικό  δήλωσε: 

«Δώσαμε σήμερα χρόνο συμμετοχής σε αρκετά παιδιά που στα φιλικά παιχνίδια είχαν αγωνιστεί μέχρι σήμερα. Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος από τα πρώτα δείγματα που είδα από τους παίκτες μου και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνονται συνεχώς και η ομάδα θα βρίσκει τη “χημεία” της.»
Για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του μας ανέφερε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, γιατί με τη δεδομένη οικονομική κρίση που επικρατεί στη χώρα μας και στον χώρο του ποδοσφαίρου ενισχυθήκαμε με 20 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν στη πρώτη μας χρονιά στη Δ’ εθνική.»
Για τις δυσκολίες της νέας περιόδου μας τόνισε: «Σίγουρα το πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία, η ομάδα λειτουργούσε αλλά και συνεχίζει να λειτουργεί σε άκρως επαγγελματικά πλαίσια. Γίνετε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια και αυτή συνεχίζεται… Το μόνο που με προβληματίζει είναι η αναβολή της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου, γιατί έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία από τις αρχές Αυγούστου. »
Για τους μικρούς που θα πρέπει να έχει η κάθε ομάδας μας είπε: «Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών σε όλο τον ποδοσφαιρικό Πειραιά, δύσκολα βρίσκεις τώρα πια ταλαντούχους παίκτες. Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι  τη νέα σεζόν στην Α’ Πειραιά θα πρέπει να αγωνίζονται και “μικροί” παίκτες, γιατί αυτό θα στρέψει τη προσοχή όλων στις ακαδημίες. Η Ολυμπιάδα τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σκληρά στον τομέα αυτό και είναι έτοιμη να αναδείξει ταλαντούχος ποδοσφαιριστές».
olympiada gousgounelhs 8 9
Π.Γουσγουνέλης Γενικός Αρχηγός της ομάδας.

Η Ολυμπιάδα έχει ζητήσει τα εντός έδρας ματς να αγωνίζεται Σάββατο.

Αναλυτικά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ...

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ
 Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση  της Ολυμπιάδας, μετά από σχετική επικοινωνία  με την ΕΠΟ, την Επιτροπή Πρωταθλήματος( τους κ. Τοπολιάτη, Τζανόπουλο, Παπακωνσταντίνου), τον υπεύθυνο του αγωνιστικού κ. Αντώνη Ραμπαβίλα, και την ΕΠΣΠειραιά  ζήτησε να δίνει όλους τους εντός έδρας αγώνες Σαββάτο , κάτι που θα γίνει αποδεκτό.
 Μάλιστα το Δ.Σ της Ολυμπιάδας ευχαριστεί θερμά τους  παραπάνω, για την κατανόηση που έδειξαν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.