Κυριακή, Οκτωβρίου 30

9ος όμιλος/ Εθνικός




Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της Δ' Εθνικής και το ντεμπούτο σε αυτήν, της πρωταθλήτριας μας, Μικρασιατικής.
Θα προσπαθήσουμε μία μικρή ''παρουσίαση'' της Μίκρας μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, ωστόσο ας δούμε μερικά στοιχεία των υπολοίπων ομάδων , που συμπληρώνουν τον 9ο όμιλο, αφού τονίσω πως για κάποιες ομάδες ( π.χ Εθνικός ) το να βρει κάποιος τέτοια στοιχεία, ακόμη και στο διαδίκτυο, αποδείχθηκε αρκετά δύσκολο.


Διαβάζουμε σε ένα από τα λίγα ρεπορτάζ που υπάρχουν.....



ethnikos fans 12 10Θετικές εξελίξεις αναμένονται αυτές τις ημέρες στον ιστορικό Εθνικό, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, υπάρχει ενδιαφέρον από 3 οικονομικά επιφανείς επιχειρηματίες που θέλουν να αναλάβουν τις τύχες της λαοφιλούς Πειραικής ομάδας.

  Οι επιχειρηματίες αυτοί βρίσκονται σε  επικοινωνία με τον Νίκο Πηρούνια, οποίος  οι πληροφορίες λένε ότι δείχνει θετικός, προς αυτήν την κατεύθυνση.
 Από εκεί και πέρα  συνεχίζεται η προετοιμασία του Εθνικού υπό την καθοδήγηση του Θαλή Τσιριμώκου, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, κόντρα στην Μικρασιατική Χίου εκτός έδρας.
 Για αυτήν την Κυριακή πάντως υπάρχει φιλικό παιχνίδι στην Αγ. Παρασκευή .




Ιστοσελίδα http://www.ethnikos.gr/

Ανυπέρβλητα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ιστορική ομάδα. Χάος στα διοικητικά με τον ερασιτέχνη να προσπαθεί την επανίδρυση της ομάδας και το ξεφόρτωμα του Α.Ο Μάνης, τους οπαδούς να προσπαθούν να σώσουν με τον τρόπο τους την αγαπημένη τους ομάδα ζητώντας να την πάρουν υπό τον έλεγχο τους και το ρόστερ να αποτελείται ως επί τω πλείστον από ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων με προπονητή τους τον Θ.Τσιριμώκο.
ethnikos tsirimokws


Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση των Φίλων Εθνικού  ΕΔΩ


Σε πρόσφατο σχετικά φιλικό με την Ερμιονίδα ( ήττα για τον Εθνικό με 3-1 ) αγωνίσθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές.( Ο Κασιαράς αγωνίζονταν στη Σύρο, ο Καμπούρης στους νέους του Πανιωνίου)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Μειμάρογλου, Κασιαράς, Σαλίμπασα, Τσιούμας, Ρούσσος, Σαμλίδης, Σαμιώτης, Μωυσιάδης, Κυριακάκης, Μπίτσας, Κατσίγιαννης
Επίσης αγωνίστηκαν : Καμπούρης, Γρίβας, Ντούνης, Παυλόπουλος, Κοντός, Ρούστα, Μπένας.






Ομάδα με μικρή οπαδική βάση αν συγκριθεί με τις άλλες μεγάλες ομάδες της χώρας αλλά προφανώς μεγαλύτερη από εκείνη πολλών ομάδων της Δ'Εθνικής.


Το φόρουμ των οπαδών του Εθνικού  ΕΔΩ



Πολλές οι ''Λέσχες φιλάθλων Εθνικού'' σε Πειραιά και Αθήνα ενώ διαθέτει και μεγάλο σε αριθμό μελών, σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών, τους γνωστούς ''Πινέζες''..








Έδρα το γήπεδο του Ελληνικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.