Τετάρτη, Νοεμβρίου 16

ΣΑΡΡΗΣ "Ο ΤΥΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ"



O  πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Σαρρής, συνέστησε ψυχραιμία και ηρεμία ενόψει του ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, δεν ρωτήθηκε ωστόσο αλλά ούτε πήρε θέση ο ίδιος για το θέμα των νόμιμων ή παράνομων ορισμών.
Στο θέμα που έχει προκύψει με το αν επιτρέπεται ή όχι διαιτητής που ορίζεται τέταρτος σε ματς μιας ομάδας να ορίζεται σαν πρώτος την αμέσως επόμενη αγωνιστική σε ματς της ίδιας ομάδας ή το αντίθετο, διευκρίνιση δεν προέκυψε από τον πρόεδρο της ΚΕΔ, που έκανε δηλώσεις στο ΝΟVAΣΠΟΡ FM.

Μεταξύ των άλλων  ο πρόεδρος της ΚΕΔ  είπε
 «Θεωρώ ότι έχουν δείξει καλά στοιχεία. Όλοι ασχολούνται με το ποιος θα είναι στο ντέρμπι. Είναι αυτό το πρόβλημα, αναρωτιέμαι; Δεν υπάρχει πίεση από τις ομάδες. Ούτε διάβασα καμία ανακοίνωση. Ούτε είπε κανείς κάτι. Υπάρχει, όμως, πίεση από τον Τύπο. Δεν καταλαβαίνω από πού ξεκινάει. Γίνονται και εκπομπές για αυτό! Διάφοροι προσπαθούν να προβλέψουν ποιος θα παίξει και γιατί θα πρέπει να παίξει. Μα γιατί το κάνουν αυτό; Υπάρχει αρμόδιος!
Εμείς σαν ΚΕΔ δεν νιώθουμε καμία πίεση. Διαβάζοντας τον Τύπο, όμως, νιώθω άσχημα. Από ό,τι έχω συζητήσει, αυτό που γίνεται τώρα πριν τον ορισμό δεν έχει ξαναγίνει. Θα έλεγα ότι η συμπεριφορά όλων των ομάδων είναι άψογη. Μια φορά μιλήσαμε με τον κ. Αδαμίδη. Μας είπε την γνώμη του και μετά μας είπε να συνεχίσουμε έτσι. Είχαμε μια καλή συζήτηση. Δεν είχαμε άλλη επαφή, αλλά υπάρχει αυτή η πίεση από άτομα που δεν είναι αρμόδιοι.
Ασκείται πίεση και κριτική από άτομα που δεν προέρχονται από ομάδες. Είμαστε στην 10η αγωνιστική, το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο. Θα το καταλάβαινα, εάν το παιχνίδι ήταν δέκα αγωνιστικές αργότερα.
Οι Έλληνες διαιτητές είναι πολύ καλοί. Στα ξένα πρωταθλήματα, τα οποία και παρακολουθώ, αυτό δεν γίνεται. Γκρίνια υπάρχει, αλλά τέτοια γκρίνια όχι.
Δεν μας έχει ζητήσει καμία ομάδα να υπάρχει εξαίρεση διαιτητή. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν τον διαιτητή να γίνει ένα παιχνίδι καλό και να μην υπάρχει καχυποψία.
Ευτυχώς δεν μας έχει καταγγείλει κανείς διαιτητής προσπάθεια να τον επηρεάσουν».
Εν συνεχεία, ο κ. Σαρρής μίλησε για το ντέρμπι, λέγοντας ότι: «Θέλω να κάνω μια παράκληση. Ψυχραιμία. Ηρεμία. Να ασχολούνται λιγότερο με τον διαιτητή και περισσότερο με τις ομάδες για να έχουμε ένα καλό ντέρμπι. Πρέπει να το αντιμετωπίζουμε το ντέρμπι αυτό σαν μια γιορτή. Θα παίξουν οι πιο φορμαρισμένες ομάδες».

Για τη διακοπή στον αγώνα του Ηρακλή, ο πρόεδρος της ΚΕΔ δήλωσε: «Θα ήθελα να πω και για το παιχνίδι του Ηρακλή. Διάβασα πολλά. Λένε ότι το παιχνίδι διεκόπη λόγω του πανό. Έχουν πάρει οι διαιτητές σαφή οδηγία. Σε περίπτωση συνθημάτων υβριστικών, κάνουν προσωρινή διακοπή. Γίνονται συστάσεις να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα. Κάνουν δεύτερη προσωρινή διακοπή και στη συνέχεια και τρίτη. Εάν χρειαστεί, τότε, πάνε σε οριστική διακοπή.
Έγινε προσωρινή διακοπή. Δεν έγιναν ούτε συστάσεις από τους ανθρώπους του Ηρακλή, παρά το γεγονός ότι ο διαιτητής του το ζήτησε. Στη συνέχεια μπήκαν οι διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο και τότε τους χτύπησαν. Η διακοπή έγινε γιατί τους χτύπησαν και όχι για το πανό».
diaititis.gr

1 σχόλιο:

  1. Για όλα του φταίει ο τύπος του κ. Σαρρή. Και εδώ στη Χίο και στην Σούπερ Λίγκα........
    Φοβερός ο τύπος είναι τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.