Τετάρτη, Νοεμβρίου 30

Αλαλούμ στην ΚΕΔ, υπό παραίτηση "δηλώνει" ο Σαρρής!...Θα τους ''θεραπεύσει'' ή θα την κάνει ο γιατρός ??

Υπό παραίτηση ο Σαρρής, στο «ψυγείο» ο Κύρκος


Η κόντρα του προέδρου της ΚΕΔ, Γιώργου Σαρρή με το μέλος της Επιτροπής, Κύρο Βασάρα, φαίνεται πως παίρνει διαστάσεις, καθώς μετά τη συνεδρίαση της Τρίτης, όπου μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η επιστροφή του Δημήτρη Καλόπουλου στη διαιτησία, επήλθε οριστική ρήξη, με τον πρώτο να τελεί πλέον υπό παραίτηση! Στο «ψυγείο» επ’ αόριστο οΔημήτρης Κύρκος για τα σφυρίγματα του στην Τρίπολη. 

Όλα τα είχαμε, το μπάχαλο το οποίο επικρατεί στην ΚΕΔ μας έλειπε. Εκεί, όπου από καιρό υποβόσκουν κόντρες και εντάσεις μεταξύ των μελών, λόγω του ότι οι αρμοδιότητες τους είναι μπερδεμένες και δεν υπάρχουν ξεκάθαροι ρόλοι. Γεγονός που αποτελεί ευθύνη του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, αλλά και του προέδρου της ΚΕΔ, Γιώργου Σαρρή, που δεν φρόντισε από το καλοκαίρι να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να οριοθετήσει τα καθήκοντα του καθενός εκ των τριών μελών (Βασάρα, Δούρου, Μπριάκου) που έχουν επιφορτιστεί με τους ορισμούς. 

Στην συνεδρίαση της Τρίτης που διήρκησε περίπου επτά ώρες και στο τέλος διεκόπη, όλα αυτά ήρθαν στην επιφάνεια, το χάσμα δεν γεφυρώθηκε και πλέον η ΚΕΔ απειλείται με διάλυση. 

Συγκεκριμένα, κάποια από τα μέλη της ΚΕΔ κατηγόρησαν τον Κύρο Βασάρα ότι επικοινώνησε πρόσφατα με συγκεκριμένο παρατηρητή και του ζήτησε να βάλει καλύτερο βαθμό σε κάποιον διαιτητή, ώστε ο τελευταίος να μην τιμωρηθεί. Κάτι που σύμφωνα με μέλη της ΚΕΔ, ο Βασάρας το κάνει συχνά. Ο τελευταίος, που είναι επιφορτισμένος με τους ορισμούς των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, αντέδρασε έντονα και ζήτησε να φέρουν έστω έναν παρατηρητή, να παραδεχθεί μπροστά του ότι δέχθηκε τηλεφώνημά του! «Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο κανένα παρατηρητή. Φέρτε έναν μπροστά μου, να πει ότι του τηλεφώνησα μετά από αγώνα», είπε ο παλιός διεθνής ρέφερι. 

Παράλληλα, ο Γιώργος Σαρρής παρουσίασε την Τρίτη ένα οργανόγραμμα για τον τρόπο λειτουργίας της Επιτροπής, βάσει του οποίου το κάθε μέλος είχε συγκεκριμένα καθήκοντα και αρμοδιότητες. Διαφωνίες υπήρξαν και για αυτό, κυρίως στο κομμάτι που έχει να κάνει με την εκπαίδευση των παρατηρητών. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ πρότεινε να αναλάβει την εκπαίδευση των παρατηρητών ο Γιώργος Δούρος, με τον Κύρο Βασάρα να διαφωνεί έντονα. 

Τελικά δεν βρέθηκε άκρη, η ένταση κλιμακώθηκε και μπροστά στην οριστική ρήξη, ο Γιώργος Σαρρής που αποχώρησε εκνευρισμένος είπε ότι πλέον τελεί υπό παραίτηση. 

Το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί, θα συζητηθεί την Τετάρτη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ και φυσικά αναμένονται εξελίξεις. Πάντως ο Σοφοκλής Πιλάβιος έχει άριστες σχέσεις και στήριζε μέχρι στιγμής και τον Σαρρή και τον Βασάρα… sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.